Az egészségügyi menedzserek első évfolyama éppen huszonöt évvel ezelőtt végzett az Egészségügyi Menedzserképző Központban. Az elmúlt negyedszázad alatt rengeteg dolog történt a világban, az ágazatban, és persze az EMK-ban is. Ez a jubileum kitűnő alkalmat jelent arra, hogy beszélgessünk, együtt gondolkozzunk közös ügyeinkről.
 
Szeretettel meghívunk a 2023. június 28-án tartandó első Alumni-napra, hogy megoszthasd velünk gondolataidat a felmerülő kérdésekről, újra találkozhass egykori csoporttársaiddal és oktatóiddal.
 
A szakmai programot 9 órakor kezdjük, Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár lesz a vendégünk. A beszélgetést követően több érdekes előadást hallgathattok meg, többek között Dr. Szócska Miklós bemutatja a digitális egészségügy és a mesterséges intelligencia aktualitásait.
 
Megismerkedhettek az intézetünkben jelenleg futó legfontosabb projektekkel és az EMK szakmai irányaival. Lesz még kerekasztal beszélgetés Dr. Urbán Edina, Dr. Beneda Attila, Dr. Németh Attila, Peter Pazitny, Dr. Polgár Csaba és Dr. Velkey György részvételével. A jubiláló évfolyamok képviselőinek segítségével – Dr. Sinkó Eszter és Dr. Szócska Miklós moderálása mellett – , egyfajta egészségügyi keresztmetszetet kaphatunk.
 
A rendezvény programja 18 óráig tart, utána a teraszon egy fröccs mellett folytatódhatnak a beszélgetések.
 
Megtisztelő jelenlétedre feltétlenül számítunk. A rendezvényre az alábbi linken tudsz regisztrálni:
 
Szóljatok egymásnak is, keressétek meg az évfolyamtársaitokat, maradjatok kapcsolatban! 
 
Reméljük június 28-án újra találkozhatunk, találkozhattok!