A következő NEVES Fórumon a NEVES jelentési rendszer céljáról, az eddig szerzett tapasztalatokról, eredményekről lesz szó. Bemutatjuk a megújított NEVES jelentési rendszert, valamint a jelentések újraindulásával kapcsolatos tudnivalókat.

A Fórumon lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a résztvevők megvitathassák a jelentési rendszer intézményi működtetésének kritériumait, a nehézségeket és azok lehetséges kezelését, a jelentések hasznosításának lehetőségeit, megoszthassák a tapasztalatokat, jógyakorlatokat és az eredményesen használható módszereket.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

Időpont: 2023. június 8. 13.30-16.00

Helyszín: Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.)

Személygépkocsival érkezők a Kútvölgyi Kórházzal szemben található aszfaltozott parkolót, vagy a Kútvölgyi lejtőn található kiépített parkolót használhatják, a parkoló használata díjköteles. Az úton és a nem burkolt zöld területen tilos a parkolás! Ingyenes parkolásra a Virányos utcában, illetve a Kútvölgyi lejtő felett, a körforgalmon túli részen van lehetőség.

A Fórumon a részvétel ingyenes.

A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát előzetesen feltétlenül jelezze az alábbi linken:
bit.ly/3kG4f75

Ha a regisztrációs link nem nyílik meg megfelelően, a neves@emk.semmelweis.hu címen tud jelentkezni. A korlátozott befogadóképességre való tekintettel kérjük, hogy amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailen jelezze a távolmaradását, hogy mások számára átadhassuk a részvételi lehetőséget.

További információ: +36 1 488 7612; neves@emk.semmelweis.hu; https://info.nevesforum.hu