A NEVES Fórum következő eseményén a betegutak megfelelőségének módszertani kérdéseivel foglalkozunk. 2022-ben indult a „Betegút kutatás és dashboard kritikus infrastruktúra védelmére járványügyi válsághelyzetben” című projekt a Tématerületi Kiválóság Program keretében. Ennek során meghatároztuk a betegút fogalmát, a szakmai ajánlások szerepét a betegutak kialakításában és az alkalmazási gyakorlat mérési és értékelési módszereit. A Fórum keretében ismertetjük a legfontosabb módszertani és értékelési szempontokat a betegutak szerinti ellátás értékelésében, beleértve az ezekhez szükséges információforrásokat és adatokat. Ismertetjük kutatásaink érdekesebb eredményeit és a hallgatósággal közösen igyekszünk azokat értelmezni.

Időpont: 2023. február 16. 13.30-16.00

A Fórumra online módon kerül sor.  A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:
bit.ly/3kG4f75

A regisztrációkor megadott e-mailcímre az eseményt megelőzően juttatjuk el az online csatlakozáshoz szükséges linket.

Ha a regisztrációs link nem nyílik meg megfelelően, a neves@emk.semmelweis.hu címen tud jelentkezni. Amennyiben regisztrált, de mégsem tud részt venni a Fórumon, lemondását ill. az eseményértesítésekről történő leiratkozási szándékát kérjük, szintén ezen a címen jelezze.

A TKP2021-NVA-11 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a TKP2021-NVA pályázati program finanszírozásában valósul meg.


A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ: +36 1 488 7612; neves@emk.semmelweis.hu; https://info.nevesforum.hu