A digitális egészségügyi rendszer működése – digitális alapismeretek, készségek az egészségügyben

A Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézet és az Edutus Egyetem együttműködésében kidolgozott, „A digitális egészségügyi rendszer működése” című, egészségügyi szakdolgozók részére minősített továbbképzés a nagy érdeklődésre való tekintettel az OFTEX-en, illetve a GYOFTEX-en is akkreditálásra került az orvosok, szakpszichológusok és gyógyszerészek számára.

A továbbképzés átfogó célja az egészségügyben dolgozó szakemberek – már részben meglévő – digitális ismereteinek rendszerezése és kibővítése. A képzés összefoglaló módon mutatja be a résztvevőknek a teljes hazai e-egészségügyi rendszert, illetve annak működését, akik ezt követően az újabb szakmai ismereteket már ezekre az alapokra tudják ráépíteni.

Az előadások magas szakmai színvonalát a Semmelweis Egyetem Digitális Egészségtudományi Intézetének (SE-DEI) előadói biztosítják, akik többéves és szerteágazó tapasztalattal rendelkeznek a digitális egészségtudományok gyakorlati alkalmazása és oktatása kapcsán is.

A továbbképzés főszervezője: Edutus Egyetem

A továbbképzés társszervezője: Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Közszolgálati Kar, Digitális Egészségtudományi Intézet (SE DEI)

A továbbképzés időpontja: 2022. október 14. (péntek) 9.00-től 18.00-ig

Az oktatás helyszíne: Edutus Egyetem, Budapest, Villányi út 11-13.

A képzés tervezetten jelenléti oktatási formában valósul meg, de online csatlakozásra is lesz lehetőség.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.

Bővebb információ és jelentkezés:

https://www.edutus.hu/oktatas/egyeb-kepzes/akkreditalt-tovabbkepzes-orvosok-szakpszichologusok-es-gyogyszereszek-szamara/


A továbbképzés egészségügyi szakdolgozók számára is minősítésre került, mely az alábbi linken érhető el:

https://www.edutus.hu/oktatas/egyeb-kepzes/minositett-egeszsegugyi-tovabbkepzesi-program/

A továbbképzésre orvostanhallgatók, valamint az egészségügyben dolgozó, nem egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek (például: kórházi gyógypedagógusok, szociálpedagógusok, egészségnevelők) jelentkezését is várják, részükre a tanfolyam elvégzéséről szóló igazolás kerül kiállításra.