Az egészségügyi menedzserképzés során a hallgatók projektfeladatokat oldanak meg a tanult eszköztár alkalmazásával. Az 56. NEVES Fórumon olyan hallgatók/végzett hallgatók mutatják be projektjeiket, akik a saját munkahelyi környezetükben a betegek és a dolgozók biztonságát javító fejlesztéseket vittek végbe. Ezek a történetek mások számára is gondolatébresztők lehetnek, és inspirációul szolgálhatnak.

A Fórumra – a járványügyi helyzetre való tekintettel – online módon kerül sor.

Időpont: 2022. február 24. 13.30-16.00

A részvétel ingyenes. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze: https://www.surveymonkey.com/r/nevesforumregisztracio

A regisztrációkor megadott e-mail címre az eseményt megelőzően juttatjuk el az online csatlakozáshoz szükséges linket.


A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

A Fórum a NEVES Egyesület a Betegbiztonságért és a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ közös szervezésében valósul meg.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:

+36 1 488 7612;

neves@emk.semmelweis.hu

https://info.nevesforum.hu/