Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a Belügyi Tudományos Tanács, a Nemzeti Kibervédelmi Intézet és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság szervezésében, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és a PwC Hungary Kft. szakmai támogatásával a Kiberbiztonsági Játs(s)zma vetélkedő az Európai Kiberbiztonsági Hónap kampány részeként.

Az egészségügyi köznevelési intézmények tanulói számára október 26-án került sor a vetélkedőre, melyen a Semmelweis Egyetemhez tartozó mind a négy köznevelési intézmény képviseltette magát (SE Semmelweis Ignác Többcélú Szakképző Iskola, SE Raoul Wallenberg Többcélú Szakképző Iskola, SE Bókay János Többcélú Szakképző Iskola, SE Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Iskola).

A 3 fős csapatok izgalmas és érdekes feladatokon keresztül – kvíz kérdések, e-mail elemzés, képek-fogalmak párosítása, online szabadulószoba, stb. – ismerkedtek a kiberbiztonsággal, szereztek ezzel kapcsolatos tudást.  A vetélkedő idén is digitális formában került megrendezésre.

A megmérettetésen a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Többcélú Szakképző Iskola Boros Poloskák nevű csapata III. helyezést ért el. Csapattagok: Kebde Péter, Kolozsi Gréta és Nagy Zsuzsanna. 

Gratulálunk minden résztvevőnek!