A járványügyi helyzetre való tekintettel az elmúlt hónapok alatt számos találkozót lemondtak, elhalasztottak vagy online tartottak meg. Az EnterMode projekt utolsó személyes találkozójára 2019 novemberében került sor Szlovákiában, Kassán.

2020 márciusa óta az EnterMode projekt konzorcium már öt alkalommal találkozott online: 2020 júniusában, szeptemberében, októberében, novemberében és legutóbb 2021. január 15-én.

14 intézményből összesen 20 ember vett részt a programon. A megbeszélés nagyrészt az EnterMode szakmai gyakorlatok pilot tapasztalataira fókuszált, melyet a projekt 5 felsőoktatási intézménye koordinál: Pegaso Telematic University Napoli (Olaszország), Kassa Műszaki Egyetem (Szlovákia), Ludwig-Maximilians-Universität München (Németország), az Ioanninai Egyetem (Görögország) és a budapesti Semmelweis Egyetem. Várhatóan 5 különböző országból 25 hallgató teljesít nemzetközi vagy nemzeti (többnyire virtuális) szakmai gyakorlatot az EnterMode modell használatával. Bízunk benne, hogy a következő hónapokban megoszthatjuk az Európai Unió többi országából származó tapasztalatokat.