A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja felmérést végez a COVID-19 kórházi és szociális menedzsment ajánlások ismertségének, alkalmazásának témakörében.

A Központ munkacsoportja különböző témakörökben készített a járvány alatti megváltozott körülmények menedzselésére ajánlásokat a kórházi és szociális intézmények vezetése számára. Folyamatosan figyelték és rendszerezték a járvánnyal összefüggő információkat, nemzetközi szakirodalmat és tapasztalatokat, melyekből a lényegi elemeket kiemelve állították össze az útmutatókat, melyeket az első hullámban, 2020 márciusától kezdtek feltölteni az EMK és a NEVES honlapjára. A kórházaknak 19 témakörben „COVID-19 menedzsment ajánlásaink”, a szociális intézményeknek 17 témakörben „Szociális válságmenedzsment eszköztár” gyűjtőnév alatt érhetőek el ajánlások. 

Jelen felmérésünkkel azt kívánjuk feltárni, hogy a készítők szándékának megfelelő helyekre eljutottak-e az ajánlások, milyen mértékben voltak hasznosíthatók, és hogyan lehet továbbfejleszteni azokat.

Kérjük, támogassa jövőbeli, hasonló tevékenységünk eredményes megvalósítását anonim, elektronikus kérdőívünk kitöltésével!

A COVID-19 menedzsment ajánlások hasznosságának felmérése (kérdőív egészségügyi dolgozók részére)

A COVID-19 menedzsment ajánlások hasznosságának felmérése a szociális ellátásban (kérdőív)

Előre is köszönjük segítő együttműködését!