Négy évvel ezelőtt, 2016-ban indítottuk el Minőségügyi és Betegbiztonsági Menedzser (MBM) szakirányú továbbképzésünket, ami hasznos eszköztárat, gyakorlati tudást ad a szakembereknek a betegellátás minőségének és biztonságának fejlesztéséhez. A képzés során az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is jól alkalmazható ismereteket és folyamatszemléletű gondolkodásmódot sajátítanak el a hallgatók.

Az 53. Fórum keretében a második MBM évfolyam végzett hallgatói mutatják be saját fejlesztéseiket, melyeket a képzés során, projektmunka keretében valósítottak meg. A Fórum résztvevői betekintést nyerhetnek abba, miként érdemes egy intézményi problémát azonosítani, a probléma okainak hátterét feltárni, az ismeretek birtokában megoldási javaslatot kidolgozni, végül sikeresen bevezetni a kívánt változást a mindennapi gyakorlatba.

A Fórumra – a járványügyi helyzetre való tekintettel – online módon kerül sor.

Időpont: 2020. november 5. 13.30-16.00

A részvétel ingyenes.

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:
https://www.surveymonkey.com/r/nevesforumreg

A regisztrációkor megadott e-mail címre az eseményt megelőzően juttatjuk el az online csatlakozáshoz szükséges linket.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:

+36 1 488 7612

neves@emk.sote.hu

http://info.nevesforum.hu/