A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ, az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal és a Nemzeti Népegészségügyi Központtal közösen, a MESZK támogatásával, újabb, a jógyakorlatok bevezetését támogató akkreditált, ingyenes e-learning képzéseket indít, az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése ”című kiemelt projekt keretében.

Kurzusainkkal szeretnénk megkönnyíteni a kreditpontszerzést az egészségügyi dolgozók számára, kiemelt figyelmet fordítva azokra is, akiknek a továbbképzési időszaka hamarosan lejár. Ennek elősegítésére 2020. július 20-tól elindítjuk ” A betegoktatás intézeti kialakításának jógyakorlata ” / 18 kreditpont / valamint a „Perioperatív fájdalomcsillapítás intézeti folyamatinak kialakítása„/20 kreditpont/ című továbbképzésünket.

A most elindított e-learning képzésünk a betegoktatás intézeti kialakítás folyamatával, mint téma bemutatásával, jelentőségének ismertetésével foglalkozik. A képzés célja, hogy a résztvevők betegbiztonsági és minőségszempontú szemlélet által behatóan megismerkedjenek a betegoktatást érintő optimális folyamatszervezés szempontrendszerével valamint a beteg bevonására épülő naprakész szemléletmóddal. Ennek alapján pedig felkészülhessenek a betegoktatás intézményükben történő fejlesztésére, átalakítására.

A perioperatív fájdalomcsillapítás kurzusunk oktatási anyagának célja, a betegbiztonsági és minőségszempontú megközelítés révén, hogy a résztvevők részletes ismereteket szerezzenek a perioperatív fájdalomcsillapítás intézeti folyamatainak kialakításáról, elsajátítsák azokat a lehetőségeket és tudást, melyek által képessé válnak a perioperatív fájdalomcsillapítás jógyakorlat intézetükben való bevezetésének kezdeményezésére, felülvizsgálatára. Ennek eredménye alapján pedig alkalmasak legyenek az esetlegesen felmerülő hibák/hiányosságok felismerésére és a megoldási javaslatok kidolgozására.

Célunk, hogy e-learning továbbképzéseinkkel olyan naprakész és hasznos tudást biztosítsunk, mely hozzájárulhat az egészségügyben dolgozók szakmai fejlődéséhez és mindennapi segítő munkájuk eredményességéhez.

Ingyenes, akkreditált e-learning képzéseink az alábbi linken érhetők el:

https://semmelweis.hu/emk/oktatas/e-learning/