Együtt ünnepeltünk ma azokkal a nyertesekkel, akik a “Menedzsmenttudással a járvány ellen – Tudás, gyakorlati alkalmazás, változtatásvezetés, hozzáállás a járvány kezelésében” című pályázaton indultak és munkájuk a szakmai zsűri döntése alapján díjazásban részesült.

Jelenlegi és volt hallgatóink pályázati anyagaikban bemutatták, hogy a COVID 19 vírus megjelenése milyen új kihívások elé állította őket és ezek megoldására hogyan hasznosíthatták az EMK-ban megszerzett tudást. A díjazottaknak Dr. Szócska Miklós, az Egészségügyi Közszolgálati Kar dékánja és Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke adta át a nyereményeket.

1. helyezett:

Hermánné Bedics Rita intézményvezető

Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény

Szociális vezető képzésen vett részt

Pályázatában a működés átszervezését mutatta be. A képzésből a szemléletet emelte ki, a példamutatást, a folyamatos kommunikációt, a motivációt.

 

2. helyezett:

Dr. Velkey György főigazgató

MRE Bethesda Gyermekkórháza

Pályázatában egyértelműen megjelent az általunk képviselt filozófia, módszertani eszköztár, mint pl. steakholder elemzés, Gantt diagram, priorálás, speciális munkacsoportok kialakítása, SWOT analízis.

 

3. helyezett:

Zabundia Szilvia intézményvezető

Csurgói Városi Szociális Intézmény

Szociális vezető képzésen vett részt

Pályázatában bemutatta, hogyan szervezték át a ellátást az új szabályoknak megfelelően. Problémák és megoldások szerepelnek az anyagban, összefüggésben a képzéssel.

 

Különdíjat kaptak:

Csépleő Viktória ápolási igazgató és Tankó Ágota főigazgató

Nagykőrösi Rehabilitációs Szakkórház és Rendelőintézet

Több jógyakorlat képzésen is részt vett ápolási igazgató asszony

Pályázatukban bemutatták, hogyan alkalmazták a változtatásvezetést, pl. a munkaerő átcsoportosításban, feladatok módosításában, infrastruktúra javításában.

 

Köszönjük a pályázók munkáját és gratulálunk a díjazottaknak!