Két hete monitorozzuk a COVID-19 kórházi menedzsment és betegbiztonság legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmát és gyakorlatát. Erre alapozva eddig hét szakmai ajánlást tettünk közzé, melyekből megtudható például az, hogy ha lesz is elég lélegeztető gépünk, hogyan lesz hozzá elég szakemberünk, vagy az, hogy az újonnan érkező munkatársak hogyan válhatnak mielőbb önálló munkavégzésre alkalmas kollégákká. Minden szakmai ajánlás részletes leírást és ellenőrző listát tartalmaz.

Vállaltuk, hogy tudásunkat megosztjuk úgy, hogy mi elvégezzük a szakmai anyagok, tanulmányok feldolgozásának oroszlánrészét és a lényeget kiemelve, könnyen áttekinthető formában tesszük közzé az ajánlásainkat. Weboldalunkon egy rövid leírás és részletes útmutató is elérhető: https://semmelweis.hu/emk/covid-19-menedzsment-ajanlasaink/

Minden témakörhöz ellenőrzőlistát készítünk, ezzel is segítve a kórházak vezetőinek, menedzsmentet végző vezetőinek és minőségügyeseinek a munkáját.

Ahhoz, hogy megismerjük az eddig közzétett anyagaink hasznosságát és úgy tudjuk meghatározni a további fejlesztés irányát, hogy azok mind eredményesebben támogathassák az intézetek mindennapi tevékenységét a járvány idején, egy rövid kérdőívet állítottunk össze. A kérdőív anonim, egy IP címről csak egy választ fogadunk, a kitöltése 1-2 percet vesz igénybe.

Kérdőív kitöltése

Mi ezzel segítünk, hogy felkészültek legyenek a kórházak a veszélyhelyzetben is és több idő maradjon a gyógyításra.