A hevített dohánytermékek fogyasztásával kapcsolatban zajlik kutatás az ELTE PPK Pszichológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem közös szervezésében. A vizsgálat azzal a céllal indult, hogy a hevített dohánytermékek használati szokásainak és az ezekkel kapcsolatos vélekedések és motivációk, valamint a használatuk során megélt tapasztalatok és élmények akadémiai szintű, hiteles felmérése történjen meg. A kérdőív kitöltése körülbelül 15 percet igényel.
A kérdőívben külön felhívják figyelmet, hogy a kutatásban csak 18 éven felüli, a hevített dohánytermékeket kipróbálók vagy használók vehetnek részt.

Szigorúan bizalmasan kezelnek minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtenek össze. A résztvevőkről semmilyen azonosításra alkalmas személyes vagy digitális adatot nem rögzítenek, a vizsgálat teljes mértékben anonim. A kapott eredményeket csak együtt, statisztikai szempontok alapján elemzik. A kutatásban való részvétel önkéntes és a kérdőív kitöltését bármikor megszakítható.

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

A kutatás eredményei kb. 6-8 hónap múlva várhatóak. Amennyiben szeretne e-mailben értesülni a felmérés eredményéről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás