Az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal és a Nemzeti Népegészségügyi Központtal közösen, az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú, „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt keretében, a SZAFTEX rendszerben szabadon választott elméleti továbbképzésként 19 kreditpontra minősített, ingyenes szakmai programot hirdetünk fekvőbeteg-ellátó intézmények részére „Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)” témában Budapesten, Debrecenben illetve Szegeden. A képzések minden helyszínen csak egyszeri alkalommal kerülnek meghirdetésre és mindegyik képzés egy oktatási alkalmat foglal magában.

A képzésen való részvételre az onkológiai és egyéb társszakmák orvosainak- és szakasszisztenseinek, illetve a menedzsment, a minőségügyi vezető és az ápolási igazgató vagy delegáltja jelentkezését javasoljuk.

Jelen képzés keretében ezen folyamatok kapcsán nem a szakmai folyamatok, hanem az intézet szervezési, működtetési hátterének ismeretei kerülnek áttekintésre.

A képzéseken résztvevők útiköltség térítést vehetnek igénybe, melynek részleteiről a regisztráció után küldünk további információt. Az oktatási alkalmakon egy-egy kávészünet áll majd hallgatóink rendelkezésére, mely frissítőket és sós/édes teasüteményeket tartalmaz.

A képzések szervezője: Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Menedzserképző Központ

A meghosszabbított jelentkezési határidő: 2019.10.25.

A jelentkezés módja:

Az alábbi táblázat tartalmazza a képzéshez kapcsolódó információkat, a helyszínt, az időpontot, illetve a linket, mely a jelentkezéshez szükséges felület elérhetőségét mutatja.

 

 

 

 

 

Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)

Budapest

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ 1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.

2019. november 13.

https://www.surveymonkey.com/r/VI_02_bp

 

Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)

Debrecen

Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar Megelőző Orvostani Intézet 2. emeleti tárgyalóterem 4028 Debrecen, Kassai út 26.

 

 

 

2019. november 14.

 

 

https://www.surveymonkey.com/r/VI_03_deb

Jógyakorlatok az onkológiában (onko-teamek, palliatív-teamek)

Szeged

SZTE Szent Györgyi Albert Klinikai Központ Gazdasági Hivatal/Ápolási és Szakdolgozói Oktatási Igazgatás tárgyalóterme 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.

2019. november 20.

https://www.surveymonkey.com/r/VI_04_szeged