Betűméret: A A A

Járóbeteg-ellátás

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. november 29-én és 30-án, valamint december 01-én Klinikánkon szakmai konferencia miatt csak sürgősségi betegellátás zajlik.

Megértésüket köszönjük!

Általános ambulanciánk rendelésének igénybevételéhez beutaló nem szükséges, azonban ha az Ön betegsége speciális szakrendelést igényel, akkor előfordulhat, hogy teljes körű ellátás helyett valamely másik szakrendelésünkre irányítjuk Önt. Vagyis a beutaló megléte már az időpontkéréskor megkönnyíti és felgyorsítja annak eldöntését, melyik szakrendelés igénybevétele optimális, és ezért ezt javasoljuk. A legtöbb speciális szakrendelésen történő első vizsgálatra azonban mindenképpen szükséges beutaló. Ennek hiányában az általános ambulancia feladata az első ellátás és a beutaló kiállítása. Járóbeteg-rendelés a klinikán csak előjegyzés alapján vehető igénybe – kivételt ez alól a sürgősségi bőrgyógyászati, bőronkológiai vagy nemigyógyászati esetek, illetve a HIV és szifilisz szűrővizsgálatok képeznek. A sürgősség fennállását az adott szakrendelés orvosai bírálják el.

Időpontot általános ambulanciánkra telefonon a 06 1 235 2180 számon kérhet munkanapkon 9-13 óra között, ehhez személyes adatain kívül készítse elő TAJ számát és lakcím-kártyáját!

A bal oldali oszlopban feltüntetett szakrendelésekre kattintva ezeket röviden ismertetjük. Itt megtudhatja, melyik rendelésen milyen betegségekkel foglalkozunk.

Sürgősségi ellátásra általánosságban hétköznap 8-11 óra között várjuk betegeinket. Rendkívüli sürgősség fennállása esetén (pl. arcduzzanat) 11-22 óra között és hétvégén 8-22 óra között, életveszélyes esetekben éjszaka is fogadunk betegeket, azonban ilyenkor mindenképp célszerű először valamely sürgősségi ügyelet vagy a mentőszolgálat segítségét igénybe venni az életveszély elhárítása céljából. A sürgősség fennállását ügyeleti időben az ügyeletes orvos bírálja el.

A járóbeteg-ellátás igénybevételéhez a klinikára érkezéskor előzetes betegregisztráció szükséges, amely a bejáratnál levő automatából történő sorszám-húzással, majd a regisztrációs pultnál történő bejelentkezéssel történik.