Tisztelt Pácienseink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fényterápia rendelés 2022. december 22. és 2023. január 09. között szünetel.

Megértésüket köszönjük!
 

A COVID-19 járvány miatti, a betegellátást is érintő klinikai eljárásokat és információkat ezen a felületen olvashatja el →

Fényterápiás részlegünkön kiterjedt, terápiarezisztens gyulladásos bőrbetegségeket (főleg pikkelysömör, ekcéma, bőrlymphomák, egyéb kiterjedt, viszketéssel járó kórképek, stb.) kezelünk, kihasználva az ultraibolya fény gyulladáscsökkentő hatását. A rendelkezésre álló UVA-, UVB-kabin, valamint a tenyerek, talpak kezelésére szolgáló UVA panel segítségével lokális kezelésre nem gyógyuló folyamatok széles skálája esetében tudunk javulást, gyógyulást elérni.

A kezelés munkaidőben történik, egy, a klinikán dolgozó szakorvos javaslata alapján, az ő általa meghatározott módszerrel. A kezelések előtt általában, a fénydózis meghatározása céljából, fényérzékenységi tesztet végzünk.
A kezelésekre általában heti 2-3 alkalommal, előre egyeztetett időpontban kell megjelenni, egy fényterápiás kúra általában 20-30 kezelést jelent.
Kérjük, a kezelés megkezdése előtt fényérzékenységet okozó állapotról, betegségről, gyógyszerről tájékoztassa kezelőorvosát!
 
Fényterápia: alagsor 15. rendelő.

H-P:7:30-12:00

Asszisztens: Váradi Zsuzsanna

tel:+3620 6663030