Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

A COVID-19 járvány miatti, a betegellátást is érintő klinikai eljárásokat és információkat ezen a felületen olvashatja el →

Gyermekambulanciánkon a gyermekbőrgyógyászat (0-18 év) teljes spektrumával foglalkozunk.
Klinikai szakambulanciaként konzultáljuk a társklinikák betegeit és a háziorvosi ellátásban nehézségeket okozó eseteket. A háziorvos kollégától a problémát összefoglaló beutalót kérünk.
Kiemelt tevékenységünk a területi bőrgyógyászatokon vagy gyermekbőrgyógyászatokon észlelt, kezelt és diagnosztikus nehézséget, speciális diagnosztikus eljárást (szövettan, IF vizsgálatok, speciális laborvizsgálatok) igénylő esetek. Minden esetben kérjük a beutaló kolléga szakvéleményét, az előző ellátás összegzését.
Speciális szakterületünk a veleszületett/genetikus/ritka betegségek diagnosztikája, konzultációja, ellátása, amit a Klinikai Genetika Szakambulanciával együttműködve végzünk.
Kérjük betegeinket, hogy a korábbi vizsgálatok, beavatkozások, gyógyszeres kezelések dokumentumait minden esetben hozzák magukkal. A beavatkozásokhoz 18 éves kor alatt a gondviselő beleegyezése, aláírása szükséges.

Rendelés minden munkanap  8:30 -12:00-ig van, kizárólag előjegyzés alapján amit a 235-2180 telefonszámon lehet kérni munkanapokon 12.00-15.00 óra között.

Szakrendelés helye: alagsor 10. rendelő.

Rendelő orvosok:
   Hétfő: Dr. Silló Pálma
   Kedd-csütörtök: Prof. Dr. Kárpáti Sarolta
   Szerda-Péntek: Dr. Becker Krisztina
 
A sürgős eseteket előjegyzés nélkül látjuk el.