Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Semmelweis Egyetem, Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán legutóbb februárban megtartott betegbemutató szakmai konzultációs ülésen ismételten színvonalas előadásokat hallhattunk. Külön köszönjük a prezentációval készülő kollégák aktív közreműködését!  

Tekintettel a nagy érdeklődésre, az eseménysorozat következő ülését

2024. május 16-án, 13:00-15:00 óra között tartjuk

klinikánk tantermében, melyre ismét szeretettel várjuk.

Töretlenül fontosnak tartjuk, hogy valódi konzultációs lehetőséget biztosítsunk a klinika vonzáskörzetében dolgozó bőrgyógyász kollégáknak, kiemelten gondolva itt a magánszektorban dolgozókra, akik döntően egyedül végzik munkájukat, így lényegesen kevesebb lehetőségük van kollégákkal konzultálni. Az esetek megbeszélésén túl szeretnénk, ha tisztázottabb betegutak alakulhatnának ki az arra szoruló pácienseik számára.

Amennyiben betegei között megoldatlan probléma, nehezen leszervezhető betegút, vagy olyan érdekes eset áll rendelkezésére, amelyet szívesen megosztana a kollégákkal, válasz e-mailben jelezze számunkra titkarsag.bor@med.semmelweis-univ.hu email címen.

Kérem, hogy az Önnel együtt dolgozó vagy akár közelebbi kapcsolatban lévő bőrgyógyász kollégák körében népszerűsítse eseményünket, hogy minél többen megismerhessék ezt a kiváló szakmai konzultációs lehetőséget. Amennyiben elküldi számunkra a kolléga elérhetőségét, mi is felvesszük vele a kapcsolatot.

A rendezvényre ide kattintva tud jelentkezni: 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Holló Péter
igazgató
Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika
Semmelweis Egyetem

Dr. Jobbágy Antal
konzultációs ülés koordinátor
Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika
Semmelweis Egyetem

 

Korábbi BSZKÜ ülésekről készült képek megtekinthetők albumunkban.