Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 15.
530484 Összes oltás

A COVID-19 járvány miatti, a betegellátást is érintő klinikai eljárásokat és információkat ezen a felületen olvashatja el →

Szakrendelésünkön az alsó végtagot illetve egyéb testtájakat érintő, különböző hátterű krónikus sebek diagnosztikáját, kezelés és gondozását végezzük.

Fő profilok:

  • a vénás (visszeres), artériás (ütőeres) vagy diabeteses eredetű fekélyek
  • kiemelt figyelmet fordítunk a ritka
    • autoimmun
    • tumoros
    • véralvadás zavarával (thrombophyliák) összefüggő fekélyekre

Az elmúlt évben közel 200 beteg rendszeres gondozását végeztük. A legkorszerűbb ún. intelligens kötszerek mellett az fekvőbeteg részleggel szorosan együttműködve rendszeres keringésjavító kezeléseket, és egyéb speciális gyógymódok lehetőségét (pl. negatívnyomás-terápia) biztosítjuk.

A társszakmákkal szorosan együttműködve az ellátás hatékonyságát és a fájdalomcsillapítás jelentőségét prioritásként kezeljük.

A rendelésre orvosi beutalóval, kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően lehet jelentkezni. Időpontkérés: +3620-666-3761

Az első vizsgálatra korábbi bőrgyógyászati, érsebészeti, angiológiai és egyéb lényeges orvosi dokumentációját, a rendszeresen szedett gyógyszerek,ismert gyógyszerérzékenységek listáját illetve 6 hónapnál nem régebbi vérvételi leletét hozza el!

 

Rendelő orvosok:

                Dr. Bánvölgyi András egyetemi adjunktus – vezető

                Dr. Tóth Béla egyetemi tanársegéd

 

További munkatársak:

                Dajkó Gabriella

                Dr. Jobbágy Antal PhD hallgató