Szakrendelésünkön az alsó végtagot illetve egyéb testtájakat érintő, különböző hátterű krónikus sebek diagnosztikáját, kezelés és gondozását végezzük.

Fő profilok:

  • a vénás (visszeres), artériás (ütőeres) vagy diabeteses eredetű fekélyek
  • kiemelt figyelmet fordítunk a ritka
    • autoimmun
    • tumoros
    • véralvadás zavarával (thrombophyliák) összefüggő fekélyekre

Az elmúlt évben közel 200 beteg rendszeres gondozását végeztük. A legkorszerűbb ún. intelligens kötszerek mellett az fekvőbeteg részleggel szorosan együttműködve rendszeres keringésjavító kezeléseket, és egyéb speciális gyógymódok lehetőségét (pl. negatívnyomás-terápia) biztosítjuk.

A társszakmákkal szorosan együttműködve az ellátás hatékonyságát és a fájdalomcsillapítás jelentőségét prioritásként kezeljük.

A Fekély Szakambulancián történő vizsgálatot minden esetben az Általános Ambulancián történő vizsgálat kell, hogy megelőzze, ennek hiányában nem áll módunkban a rendelésre időpontot adni.
 
Gondozott betegeink számára időpont egyeztetés céljából a +36-20-666-3761 telefonszám minden kedden 12.00-14.00 óra és minden csütörtökön 13.00-14.00 óra között hívható.
 
Az első vizsgálatra korábbi bőrgyógyászati, érsebészeti, angiológiai és egyéb lényeges orvosi dokumentációját, a rendszeresen szedett gyógyszerek,ismert gyógyszerérzékenységek listáját illetve 6 hónapnál nem régebbi vérvételi leletét hozza el!
 
Rendelő orvosok:

                Dr. Bánvölgyi András egyetemi adjunktus – vezető
                Dr. Kiss Norbert egyetemi tanársegéd

                Dr. Tóth Béla egyetemi adjunktus

További munkatársak:

                Barabásné Mitykó Csilla
                Dr. Jobbágy Antal PhD hallgató