Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 08.
234932 Összes oltás
14138 Beoltott Semmelweis Polgár

Fogorvostudományi Kar képzés 
2020/2021. I. félév

A Semmelweis Egyetem a koronavírus járvány miatt a 2020/2021. tanévet személyes jelenléttel és online oktatással, vegyes módon (ún. hibrid módon) indítja meg.

Előadások ideje: páratlan héten csütörtök 8:00 – 9:30

Helye: Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika, tanterem (1085 Budapest, Mária u. 41.)

Szorgalmi időszakban a gyakorlatok az órarend szerint kerülnek megtartásra. Gyülekező a magasföldszinti aulában, itt találhatóak az öltözőszekrények. Ezekhez kulcsot, ill. a gyakorlathoz köpenyt a pultnál kapnak.

Vizsgajelentkezés a NEPTUN-on keresztül történik. A vizsga csak elméleti részből áll. Gyülekező szintén a magasföldszinti aulában a vizsga reggelén 08:00-kor. A vizsgán okostelefon, tablet, egyéb írott vagy elektronikus segédeszköz használata tilos, és elégtelen érdemjegyet von maga után.

Az előadások online megtekinthetőek a Központi Könyvtár “Tudásbázis” menüpontja alatt (http://lib.semmelweis.hu/nav/tudasbazis), a Bőrgyógyászat c. tantárgy kiválasztását követően.

Figyelem! Az előadások teljes anyaga szerzői jogi védelem alatt áll. Letöltésük és tárolásuk kizárólag személyes felhasználás céljából engedélyezett, az előadások publikálása és továbbadása szigorúan tilos és jogi következményeket von maga után!

A vizsgán okostelefon, táblagép, egyéb írott vagy elektronikus segédeszköz használata tilos, azonnali elégtelen érdemjegyet von maga után, ezért a vizsga kezdetekor az elektronikus eszközöket az öltözőszekrénybe kell elzárni, vagy a vizsgáztatónál leadni!

Tanulmányi felelős: Dr. Hidvégi Bernadett, egyetemi adjunktus