Decemberben ismét megnyílt a továbbtanulni vágyók előtt a Felvi.hu rendszere, az E-felvételi. Ahogy minden évben, idén is csak ezen a felületen keresztül lehet az egészségügyi menedzser MSc képzésünkre jelentkezni. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu oldalon. A felvételi jelentkezés határideje: 2021. február 15.

A közel 30 év tapasztalatát összegző mesterképzésünk 120 kredites formában, nemzetközi szinten elismert oktatókkal, gyakorlatorientált, naprakész tudással várja azokat az egészségügyi vezetőket vagy vezetőknek készülőket, akik professzionális szinten szeretnének elmélyedni az egészségügyi rendszer és szervezetirányítás rejtelmeiben.

Hallgatóink a legkülönfélébb körökből kerülnek ki: az egészségügyi területek képviselői (többek között orvosok, ápolók, gyógyszerészek, egészségügyi szervezők) mellett jogászok, gazdasági szakemberek, egészségbiztosítási területen dolgozók, versenyszférából jött vezetők, kormányzati tisztségviselők és más diplomával rendelkezők jelentkezését is várjuk.

A képzés hossza négy szemeszter, amely állami ösztöndíjas és önköltséges formában is finanszírozható.

Egészségügyi menedzser mesterképzésünket 2021. őszén első ízben nappali és levelező munkarendben egyaránt indítjuk.

További információ:

Sipos Csilla – MSc programkoordinátor
Email: sipos.csilla@emk.semmelweis.hu

https://semmelweis.hu/emk/oktatas/mesterkepzes/