Az egyetem vezetői és korábbi munkatársai, a jubileumi év támogatói, szponzorai, valamint a programokban közreműködő munkatársak vettek részt azon a Semmelweis Szalonban megrendezésre került szűk körű évzáró eseményen, mely lezárta az ünnepi év eseménysorozatát.
Prof. dr Sárdy Miklós igazgató úr köszöntése után Dr. Holló Péter igazgatóhelyettes, egyben a 125 éves jubileumi év projektgazdája vette át a szót, és ismertette az év során megrendezésre került emlékezetes eseményeket. Végigvezette a közönséget az ünnepélyes évnyitó, az emlékfa- és emlékpadavatás, a történeti kiállítás, vagy a Földvári-díjkiosztó felemelő pillanatain, és bemutatta a klinika elmúlt 125 évét összefoglaló, nemrég kiadásra került emlékkönyvét, melyet a rendezvény végén minden meghívott vendég át is vehetett. Kiemelte a lakosság szélesebb körében megrendezett, nagy sikerű ingyenes ismeretterjesztő előadássorozat állomásait, és a középiskolák számára indított, szintén telt házzal zajló BőrŐrök programsorozatot is. 
Dr. Holló Péter áttekintése végén köszönetet mondott a klinika munkatársainak, valamint mindazon szponzoroknak, akik közreműködésükkel és támogatásukkal lehetővé tették, hogy az ünnepi év tervezett programjai megvalósuljanak.
Dr. Sárdy Miklós külön köszöntötte és díjazta azokat a középiskolákat, akik a legtöbb diákkal képviseltették magukat a BőrŐrök programsorozatban. Oklevelet és ajándékcsomagot vehetett át a BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola, a BGSZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnázium, a Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskola, valamint a BVHSZC Szamos Mátyás Szakgimnázium és Szakközépiskola képviselője.

Mátrahegyi Rita és Kovács Attila eseményen készített fotói elérhetők ⇒ itt ⇐