2021. október 1-étől a Semmelweis Egyetem vezetése Prof. Dr. Holló Péter egyetemi tanárt nevezte ki Klinikánk élére. Az elmúlt öt évben igazgatóhelyettesként is tevékenykedő bőr-, nemigyógyász, kozmetológus és klinikai onkológus szakember 1992 óta dolgozik a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán, ahol a Psoriasis Centrum és a klinikai Onkoteam vezetőjeként, valamint a Lymphoma team tagjaként jelentős szerepet vállal a betegellátásban is. Tudományos tevékenysége elsősorban a pikkelysömörrel kapcsolatos területekre terjed ki, ennek kapcsán fő kutatási területe a psoriasis kezelésének prognosztikai tényezői, valamint a pikkelysömör immunológiája.
Oktatói tevékenysége révén 1995 óta folyamatosan részt vesz a magyar, német és angol nyelvű oktatásban tanuló orvostanhallgatók képzésében.
A Semmelweis Egyetem küldetésével és stratégiai céljaival összhangban a Klinika újonnan kinevezett vezetőjeként legfontosabb célja az oktatás, kutatás és gyógyító ellátás hármas egységének további fejlesztése, színvonalának emelése.