A programunkban résztvevő iskolák számára nemcsak helyszínt és szervezett formában történő szakmai támogatást nyújtunk a prevenció, egészségügyi felvilágosító-nevelői munka terén, hanem a legtöbb diákot mozgósító iskola számára év végén oklevelet és díjazást, valamint ezen felül – mint szakmai partner – médiamegjelenést is biztosítunk honlapunkon és a közösségi médián keresztül.

A 2017-ben elindult BőrŐrök programsorozathoz hónapról hónapra egyre több iskola csatlakozik, s több intézményt – melynek tanárai újabb osztályokat hoznak el előadásainkra -, mint visszatérő vendéget köszönthetünk köreinkben. 
Prof. dr. Sárdy Miklós klinikaigazgató, a 2018-as jubileumi év zárórendezvényén külön köszöntötte és díjazta azokat a középiskolákat, akik a legtöbb diákkal képviseltették magukat a BőrŐrök programsorozatban.

Kimagasló számú diákot regisztrált és kísért el előadásainkra három budapesti iskola tanára: 

  1. Kovácsné Nagy Mária – BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  2. Vörös Károly – Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Szamos Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
  3. Lakatosné Antoni Veronika – Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Továbbá a BGSZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnáziumából is szép számmal érkeztek diákok, aktív tanáraiknak köszönhetően.

Ezúton is köszönjük áldozatos munkájukat és továbbra is szeretettel várunk minden iskolát, csoportot előadásainkon!

Felhívás! 

A programunkban résztvevő iskolák számára nemcsak helyszínt és szervezett formában történő szakmai támogatást nyújtunk a prevenció, egészségügyi felvilágosító-nevelői munka terén, hanem  a legtöbb diákot mozgósító iskola számára év végén oklevelet és díjazást, valamint ezen felül – mint szakmai partner – médiamegjelenést is biztosítunk honlapunkon és a közösségi médián keresztül.

Ha 2019-ben az Ön iskolája is szeretne bekerülni a SE Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika Partneriskolai Programjába, kérjük regisztrációjukat és részvételüket, minél nagyobb létszámban a BőrŐrök előadásaira.
 
Amennyiben 200 fő feletti diákot hoznak el tájékoztató előadásainkra, nagy eséllyel pályázhatnak programunkra. A nyertes iskolákat a BőrŐrök csapata választja ki, melynek eredményhirdetése decemberben lesz.
 
Partneriskoláink:

BGSZC Szász Ferenc Kereskedelmi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Szamos Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
BGSZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnáziuma