NYÍLT NAPOK A PETŐ ANDRÁS KARON

Konduktor Alapszakra

Neurorehabilitáció Mesterszakra

 

Konduktor alapszak nyílt napjai: Karunk minden évben több időpontban is lehetőséget kínál a felvételi előtt álló középiskolás diákok és érettségizettek számára, hogy nyílt napjai keretein belül tájékoztatást kaphassanak a konduktorképzés rendszeréről, a felvételi eljárásról és az ahhoz kapcsolódó alkalmassági vizsgáról, a karon folyó elméleti és gyakorlati oktatásról, valamint a későbbi karrierlehetőségekről. Különleges lehetőség, hogy a résztvevők betekintést nyerhetnek a gyakorlati területeinken folyó foglalkozások valamelyikébe. Az Egyetem minden évben, januárban online nyílt napot tart, amelyen Karunk is képviselteti magát a Semmelweis többi Kara mellett.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a kiválasztott nyílt napra, amelyre regisztrálni az alábbi, dátumnak megfelelő linken lehetséges:

2024. január 18. Nyílt nap regisztráció →

2024. január 19. Online nyílt nap program és regisztráció →

2024. január 23. Nyílt nap regisztráció →

2024. február 12. 16:00 Campus Tour regisztráció →

 

Neurorehabilitáció mesterszak nyílt napjai: 2024. szeptemberétől indul Neurorehabilitáció mesterképzés a Pető András Karon olyan szakemberek részére, akik szeretnék neurorehabilitációs tudásukat elmélyíteni, a rendkívül gyorsan fejlődő szakterület legújabb elméleti, gyakorlati és tudományos ismereteit elsajátítani. Nyílt napokon az érdeklődők információt kapnak a képzésről, a felvételi eljárásról, illetve a diploma megszerzését követő, tanulmányaik doktori képzésben történő folytatásának lehetőségeiről.