A Hári Mária Emlékév tiszteletére rendezett rajzverseny díjátadó ünnepségét tartottuk 04.24-én a Semmelweis Egyetem Pető András Kar Villányi úti épület 1. emeleti aulájában. Ez alkalommal a rajzversenyen helyezést elért gyerekek kaptak díjakat, okleveleket.

A rajzversenyen több témakörben és kategóriában indulhattak a gyerekek. A konduktív nevelésben részesült gyermekek összesen 139 alkotást – pályamunkát készítettek a pályázati felhívásra.

A beérkezett művek közül 36 alkotás részesült díjazásban – 24 egyéni, 3 csoportos, 9 különdíjas. 12 felkészítő pedagógus támogatta a gyerekeket, akiknek a munkáját emléklappal ismertük el.

A díjakat és az okleveleket Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea dékán és a Pető András Kar vezetői és intézményigazgatói adták át, valamint az esemény támogatói Schumicky András a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány elnöke és Baranyai Dorisz a Pető Intézet Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány elnöke.

Köszönjük a versenyzőknek, a felkészítő tanároknak, és a szervezőknek a lelkesedésüket és hogy az esemény létrejöhetett! A továbbiakban is örömteli alkotást kívánunk a gyerekeknek!

A felnőtt pályaművet beküldők díjkiosztójára a FISE Galériában kerül sor május 14-én.