A Semmelweis Egyetem márciusban elhalasztásra került TDK versenye 2020. szeptember 2-3. között került megrendezésre az Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében. A tudományos diákköri rendezvényre 380-nál is több hallgató jelentkezett előadással. Az idei év nem csupán a koronavírus-járvány miatt volt rendhagyó, hanem azért is, mert a Pető András Kar a Semmelweis Egyetemhez csatlakozása óta első ízben vett részt integrált módon az egyetemi TDK versenyben.Karunk hallgatói a Konduktív pedagógia és neveléstan szekcióban mutathatták be kutatásuk célkitűzéseit, eredményeit és hasznosulásuk lehetőségeit. A járványügyi intézkedések biztosítása mellett a TDK verseny hallgatói, oktatói, illetve a bíráló bizottság tagjai maszk viselése mellett a helyszínen, illetve zoom-konferencián keresztül vettek részt az eseményen.

A TDK versenyen a konduktív pedagógia és neveléstan szekcióban I, helyezett lett Aranyosi Zsuzsanna (témavezetője: Dr. Tenk Miklósné Dr. Zsebe Andrea), II. helyezett lett Balogh Anna (témavezetője: Sáringerné Dr. habil. Szilárd Zsuzsanna) és III. helyezést ért el Kara Fruzsina (témavezetője: Pásztorné Dr. Tass Ildikó).

A TDK rendezvényen részt vett és helyezést elért hallgatóknak és felkészítő oktatóiknak gratulálunk, jövőben kutatásaikhoz további sikereket kívánunk!