#2 Féléves, #Online kurzus, #Ösztöndíj program

Indul a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által szervezett Hungarian Startup University Program (HSUP) a Semmelweis Egyetemen.

A HSUP kurzus egy online, egyetemi startup képzés, melynek célja a hazai egyetemisták megismertetése az innováció világával, a modern vállalkozói ismeretekkel és különösen a startupok működésével, mindezt egy új, közös oktatási platformon keresztül.

Ha felkeltettük érdeklődésedet nézd meg a program  videóját vagy olvass tovább!

A program két, egymás követő, félévben meghirdetett, innovációs/startup témájú kurzusból áll. A képzést e-learning formában, saját tempódban végezheted a program webes felületén vagy mobilapplikáción keresztül.

Az I. félévben az innovatív gondolkodásmód és a startup világ megismerése kerül a fókuszba. Mi vár rád a II. félévben? De most jön a lényeg!

Mi vár rád a II. félévben?

A II. félévben az elméleti modulok teljesítése mellett lehetőséged van a HSUP matchmaking platformon és networking rendezvényeken keresztül 3-5 fős projektcsapatot verbuválni ötleted megvalósítására. Mindezért a HSUP ösztöndíjjal jutalmaz 4 hónapon keresztül 150 000Ft összegben.

Ne csüggedj, ha projekt ötleted nem került kiválasztásra! Csatlakozz más ötletének megvalósításához! Kooperálj! Csapattagként Te is 150 000Ft-os ösztöndíjban részesülsz 4 hónapon át.

Ki segíti a megvalósítást?

A sikeres üzleti tervezést és projektfejlesztést szakmai mentor és a Program vállalati partnerei támogatják.

Ha csapatod a legjobbak között végez, a képzés keretein kívül lehetőséget kaptok projektetek bemutatására vállalati partnerek, inkubátorok előtt, ahol akár finanszírozást is szerezhettek ötletetek megvalósítására.

Nem szeretnél projektcsapathoz tartozni? Lehetőséged van kizárólag pontokért a képzést elvégezni.

Jól hangzik? Vedd fel a kurzust a Neptunon keresztül! Emelkedj ki a tömegből!

A kurzus NEPTUN kódja SE-HSUP_1M

Jelentkezési határidő: 2022.09.30 12:00 óra

Bővebb információ: 

További részletek a kurzusról

Imázs film

Hungarian Startup University Program