„Nagy dolgokra nem mindenki képes. De kis dolgokat bármelyikünk megtehet.”

(Teréz anya)

 

Karácsonyi varázs – 2021

A klinikánkon kezelt beteg gyermekek magas színvonalú ellátását segítő legaktívabb támogatóink egyike immár második éve a szlovákiai Paragraf Tanácsadó cég. Múlt év vége felé konkrét megkereséssel fordultunk hozzájuk, kértük, legyenek segítségünkre egy speciális testösszetétel-mérő berendezés beszerzésében.

A készüléknek leginkább onkológiai és intenzív osztályainkon vesszük hasznát, mivel fájdalommentesen, tűszúrás nélkül azonnali képet ad a testet felépítő vázizmok, testzsír, és csontok ásványianyag-tartalmáról, segítve a kezelőorvost az azonnali célirányos kezelés megkezdésében, mely a daganatos betegeink esetében elengedhetetlen.

A berendezés megvásárlásához rendelkezésünkre állt egy bizonyos keret, de a teljes vételárhoz jelentős összeg hiányzott. Felvettük ezért a kapcsolatot a Paragraf Tanácsadó cég vezetőjével, és elindult a „Karácsonyi Varázs – 2021” elnevezésű gyűjtési akció, mely – a tavalyihoz hasonlóan – leginkább a Szlovákiában és környékén élőket célozta.

A gyűjtés eredményeként, a Paragraf Tanácsadó cég önzetlen adományozóinak segítségével összegyűlt 3.080.024.- Ft, melyet a „Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány” kiegészített és így év elején sikerült is beszerezni a készüléket.

Hálásan köszönjük önzetlen támogatásukat betegeink, hozzátartozóik és valamennyi munkatársunk nevében!

Inbody BWA 2.0 testösszetétel mérő berendezés

Galéria

3kép
Működés közben legújabb berendezésünk
Fájdalom- és tűszúrásmentes vizsgálat