Klinikánk jelenleg 124 betegággyal működik. A fekvőbeteg-osztályok színvonalas terápiás hátteret biztosítanak a klinika jelentős ambuláns betegforgalmának, egyes specialitások szervezett magyarországi központjai a klinikán működnek.

Amennyiben gyermekének kezelőorvosa klinikai ellátást javasol, az osztály nővérpultjánál kell jelentkezni és az osztályon szolgálatot teljesítő ápoló bekíséri Önöket a kórterembe. A kórtermekben ápoló, osztályos orvos és osztályvezető orvos végzi az ellátást.

A tényszerű tájékoztatáson túlmenően szeretnénk Önöket arról is biztosítani, hogy olyan kórházi környezetet igyekeztünk kialakítani, mely csökkenti mind a beteg gyermekek, mind az ő egészségükért aggódó szeretteik szorongását. Minden lehetséges módon igyekszünk mérsékelni az orvosi vizsgálatokkal, kezelésekkel járó fájdalmat, kellemetlenséget és a kórházi ápolási időszakot lerövidíteni. Biztosítjuk, hogy 1 szülő folyamatosan beteg gyermeke mellett tartózkodhasson (kivétel az Intenzív osztály)

Látogatás és az intézményben való tartózkodás rendje:

Látogatási idő: a hét minden napján 15:00-19:00 óra között lehetséges

14 év alatti gyermek csak felügyelettel látogathatja a Klinikánkat!

14 éven aluli gyermekek a saját érdekükben, Intézményünk betegeit nem látogathatják!

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy klinikánk oktató intézmény, ezért az orvostanhallgatók illetve ápoló hallgatók oktatása fekvőbeteg osztályainkon történik. Az oktatások időpontja változó, 8:00-16:00 óráig tart. Kérjük kedves betegeinket, látogatókat, hogy segítsék az oktatást.

Kérjük, olvassák el Klinikánk Házirendjét!