Szakvizsga előtti kötelező tanfolyamok

A szakvizsga előtti kötelező tanfolyamok listája szakmánkénti bontásban IDE KATTINTVA tekinthető meg!

2020. évre vonatkozó tanfolyamok jegyzéke (ÚJ: 2020.07.15.) ELÉRHETŐ ITT!

A törzsképzési idő alatt teljesítendő törzsképzési (I., II.) és transzfúziós tanfolyamok, valamint a skill tréning időpontjáról a Szak- és Továbbképzési Központ azok esedékessége előtt legalább 45 nappal e-mailben értesíti a jelöltet, melyekre az értesítésben megadott módon az online felületen regisztrálni kell. (http://szoka.semmelweis.hu/)

A képzésben érintett szakorvosjelöltek egyéni kiértesítésével, illetve a tanfolyamra való jelentkezés ügyintézésével kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető: szakestovabbkepzes@semmelweis-univ.hu
A tanfolyamok időtartama alatt a jelöltet a képzőhelynek fel kell mentenie a munkavégzés alól.

A tanfolyamokon a napi részvételt jelenléti íven ellenőrzik. A jelenléti íven csak saját orvosi pecséttel ellátott aláírást tudunk elfogadni, így kérjük, minden alkalomra hozza magával pecsétjét!

Különös tekintettel a fent leírtakra, felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelenléti íven szereplők nevének más személy által történő aláírása okirathamisításnak minősül, amely bűncselekmény és a törvény büntetni rendeli.

A fent megjelölt tanfolyamok létszámkerete limitált, ezt figyelembe véve az értesítésekor azon jelöltek részesülnek előnyben, akik a szakképzésük előrehaladtára tekintettel közelebb állnak a szakvizsgájukhoz.

FONTOS!
A limitált létszámkeretre tekintettel, kiemelten fontos, hogy kizárólag akkor regisztráljon, ha biztosan részt tud venni a tanfolyamon. Amennyiben a sikeres regisztrációt követően olyan körülmény merülne fel, mely esetén mégsem tud részt venni a tanfolyamon (pl. halasztás, szakváltás stb.), kérjük a megadott határidőig szíveskedjen lemondani. Ellenkező esetben, amennyiben a lemondása előzetesen nem történik meg és a tanfolyamon nem jelenik meg – anélkül, hogy előzetesen nyomós indokkal kimentette volna magát –, a soron következő ugyanazon témájú tanfolyamra csak várólistára kerülhet és csak abban az esetben tudunk helyet biztosítani amennyiben marad üres hely, melyről külön értesítést küldünk!