Köszöntjük a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar honlapján!

A 2010-ben alapított Egészségügyi Közszolgálati Kar Egyetemünk legfiatalabb kara, mely meghatározóan társadalomtudományi orientáltságú, de interdiszciplináris, határterületi képzéseket integrálja. Programjaival lefedi a teljes képzési spektrumot az alapképzéstől kezdve, a mesterképzésen, illetve doktori képzésen keresztül a felsőfokú szakképzés, szakirányú továbbképzésig az egészségügyi menedzsment, a lelki és közösségi egészség, valamint az egészségügyi informatika területén.

A  kar küldetése, hogy otthont adjon a szervezeti, közösségi, illetve személyes fejlesztésre irányuló tevékenységeknek, az oktatás, a kutatás, a társadalomtudományi innováció, valamint a tanácsadás területén. Arra törekszünk, hogy minőségi képzési programjainkkal felkészítsük hallgatóinkat a rájuk váró kihívások hatékony kezelésére.

Reméljük, hogy honlapunk hasznos információkat nyújt Karunk megismeréséhez, bepillantást enged a Karon folyó kutatási és szakértői programokba, és segítséget nyújt a képzések közti eligazodásban!

Dr. Szócska Miklós
dékán