A Semmelweis Egyetem minden évben részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, találkozhat velünk ott is!

AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÖZSZOLGÁLATI KAR ONLINE NYÍLT NAPJA
2024. JANUÁR 19. 9:00

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.  A programot Zoomon keresztül tartjuk, melynek a linkjét az esemény előtt e-mailben küldjük meg az érdeklődőknek. Az online jelentkezés során lehetőség van előzetesen saját kérdéseket is beküldeni.

REGISZTRÁLOK

Az Online Nyílt nap mellett egy Campus Tour keretében személyesen is bemutatjuk karunk épületeit, kollégiumait, hallgatói tereit és egy-két érdekes gyakorlatba is be lehet majd tekinteni. Az egyetem túra időpontja 2024. február 12. 16:00 óra. A részvételi lehetőség korlátozott, a regisztráció sorrendjében kerül biztosításra. Amennyiben szeretnél részt venni a Campus Tour-on is, úgy ezen a linken tudsz regisztrálni.

AZ ONLINE NYÍLT NAP PROGRAMJA
09:00 Rektori köszöntő
A Semmelweis Egyetem Online Nyílt Napjának megnyitóján dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora köszönti az érdeklődőket.
09:05 Dékáni köszöntő, általános tájékoztató
Az Egészségügyi Közszolgálati Kar (EKK) rövid bemutatása, fókuszálva az egészségügyi szervező alapképzésre és az egészségügyi menedzser mesterképzésre.
09:35 Tájékoztató az egészségügyi szervező alapképzésről
A Digitális Egészségtudományi Intézet egészségügyi szervező képzésének bemutatása.
09:47 Alapozó tantárgyak ismertetése
A képzés mintatantervének és az alapozó tantárgyak részletes bemutatása.
09:56 A digitális egészségügy gyakorlati oktatása
Az alapozó tantárgyakra épülő fontos tantárgycsoport bemutatása, mely a hazánkban működő egészségügyi informatikai rendszereket ismerteti.
10:11 A digitális egészségügy helyzete és fejlődési lehetőségei
A digitális egészségügy jelenlegi helyzetének bemutatása mellett a eHealth-ben rejlő innovációk és az előtte álló dinamikus növekedési pálya részletes ismertetése.
10:26 Hallgatói fórum
A csatolt előadások között interaktív beszélgetésre van lehetőség, a házigazda: Marosi Gergely szakmai irányító és a HÖK két hallgatója. Kötetlen beszélgetés keretében az egyetemi polgárrá válásról, a hallgatói élettel kapcsolatos lehetőségekről és kihívásokról lesz szó. Várjuk mindenki kérdéseit, hozzászólásait, tudjátok: nincs rossz kérdés, csak fel nem tett kérdés.