Tisztelt leendő Munkatársunk!

Az alábbi felületen a Jogi és Igazgatási Főigazgatóság átla működtetett ügyviteli rendszerek működéséről és használatáról szóló oktatásokra jelentkezhet:

POSZEIDON:  egy teljes körű vállalati/intézményi iktató, nyilvántartó és ügyiratkezelő informatikai szoftver. Egy olyan modulárisan felépülő rendszer, amely végigkíséri az egyetemen keletkező vagy beérkezett iratok teljes életciklusát – a beérkezéstől az irattáron át a selejtezésig – legyenek azok elektronikus – e-mail, fax, fájlban tárolt – és/vagy papír alapú dokumentumok.

KÜLDEL: a Semmelweis Egyetem kimenő küldeményirányító rendszere, amelyben a szervezeti egységek regisztrálják feladandó belföldi küldeményeiket. A rendszer a Magyar Postával közvetlen kapcsolatban áll, így küldemények utóéletéről, az azokhoz tartozó kísérő dokumentumokról az adott rendszerből szerethet a szervezeti egység tudomást és visszaigazolást.

SZERZŐDÉSKEZELŐ: a Semmelweis Egyetem szerződéskötési folymataiban az egyetem által jóváhagyott mintaszerződések kitöltésére és menedzsmenjére szolgáló ügyviteli szoftver, amely biztosítja a szerződés szabályos előállíthatóságát külön jogi viszgálat nélkül, illetve a szerződések életciklusának nyomonkövetését. 

Kérem válassza ki az Önnek megfelelő oktatást:

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Submit