A távoktatás bevezetésével kapcsolatban jelentősen megnőtt a szervezeti egységünkhöz érkező SeKA-azonosítóval kapcsolatos megkeresések száma, ezért türelmüket és együttműködésüket kérjük. Fontos: VPN-kapcsolatra nincs szükség a SeKA-bejelentkezés létrehozásához és használatához (így a Moodle-hez és a Zoomhoz sem). (Ha egyéb okokból mégis szükségük van VPN kapcsolatra, azzal kapcsolatban az Informatikai Igazgatóság honlapján tájékozódhatnak)

Oktatók és az egyetem más dolgozói esetén a SeKA bejelentkezési név azonos a központi levelezőrendszerben (GroupWise) használt azonosítóval, de a jelszót külön, az aktiváláskor állítja be minden felhasználó saját magának. Amennyiben még sosem lépett be a SeKÁ-val, kérjük, első lépésben végezze el az aktivációt. Ha nem sikerül az aktiváció, nézze át az alábbi dokumentum 5. oldalán található hibaüzeneteket, és ez alapján járjon el.

Hallgatók esetén a SeKA-login név azonos a 6 karakterből álló Neptun-azonosítóval, azonban a jelszót külön, az aktiváláskor állítja be minden hallgató saját magának. Amennyiben még sosem lépett be a SeKÁ-val, kérjük, első lépésben végezze el az aktivációt. Ha nem sikerül az aktiváció, nézze át az alábbi dokumentum 5. oldalán található hibaüzeneteket, és ez alapján járjon el.

Kérjük, hogy mielőtt munkatársainkhoz fordulnak, olvassák el a következő segédanyagokat a SeKA-bejelentkezéssel kapcsolatban:

AKTIVÁLÁS

JELSZÓ

GYIK

Belépési felület: https://seka.semmelweis.hu/

 

Oktatóknak SeKA-igénylés:

Amennyiben nincs SeKA-hozzáférése és nincs Groupwise e-mail-címe sem, először szükséges egy Groupwise-login név (nem e-mail-cím, csak bejelentkezési név) a központi eDirectory rendszerben. Amennyiben még nincs ilyene, szervezeti egysége vezetőjének vagy a helyi rendszergazdának kell igényelnie a novell_it@semmelweis-univ.hu címen.

Amennyiben nincs SeKA-hozzáférése, de rendelkezik Groupwise-email-címmel vagy login névvel, úgy a segitseg@e-learning.semmelweis.hu e-mail-címen tudja ezt megigényelni. Kérjük, hogy az egyetemi e-mail-címét és az ahhoz tartozó felhasználónevet feltétlenül küldje el nekünk (Groupwise user name). Szervezeti egységét, karát szintén írja meg az e-mailben.

 

További kérdéseikkel, elakadásaikkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudunk segíteni:

ELSŐDLEGESEN:
segitseg@e-learning.semmelweis.hu

További lehetőségek:

Lénárt Krisztina – ügyintéző
tel: +36 1 459-1500 / 56581
e-mail: e-learning@semmelweis-univ.hu
lenart.krisztina@semmelweis-univ.hu

dr. Monzéger Katalin – ügyvivő szakértő
tel: (06-20) 670-1746
monzeger.katalin@semmelweis-univ.hu

Dr. Kokovay Ágnes – az E-learning és Digitális Tartalomfejlesztő Központ vezetője, egyetemi docens
tel: (06-20) 666-3385
e-mail: kokovay.agnes@semmelweis-univ.hu

 

Kövesse szervezeti egységünket a Facebookon is aktualitásokért, módszertani cikkekért!