PROGRAM   FLYER  FELVÉTELEK  

A Semmelweis Egyetem Oktatásfejlesztési, -módszertani és -szervezési Központja 2023. május 4-5. között Nemzetközi Oktatásfejlesztési Konferenciát szervez az Elméleti Orvostudományi Központban. A neves hazai és nemzetközi előadókat felvonultató esemény a Semmelweis Egyetem nemzetközi orvosképzésének 40. évfordulója alkalmából megvalósuló jubileumi programsorozat egyik kiemelt rendezvénye.

A rendezvényre szeretettel várjuk az egészségügyi oktatásban részt vevő oktatókat és oktatásfejlesztéssel foglalkozó szakembereket. A konferencia nyitott a Semmelweis Egyetemen kívülről érkező vendégek számára is.

  • Időpont: 2023. május 4-5. csütörtök-péntek
  • Helyszín: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-47. – EOK – Elméleti Orvostudományi Központ
  • Poszter absztraktok beküldési határideje: április 14.
  • A konferencia nyelve: angol
  • Konferencia formája: hibrid
A konferencián való részvétel a RRF-2.1.2-21-2022-00010 számú, „A Gyakorlati Orvosképzés Fejlesztése a Semmelweis Egyetemen” című projekt támogatásának köszönhetően, minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A konferencia célja, hogy alkalmat adjon az orvos- és egészségtudományi képzést érintő oktatásmódszertani, oktatástechnológiai újdonságok bemutatására, az oktatásfejlesztési tapasztalatok nemzetközi cseréjére, valamint ösztönözze és elősegítse a felsőoktatási szektor szereplői közötti kapcsolatépítést.

Az esemény során poszterek formájában is lehetőség nyílik az innovatív megoldások és oktatási jógyakorlatok közzétételére, az előadóteremmel szomszédos területen szervezett szakmai kiállításon pedig az oktatástechnológia és oktatásfejlesztés területén tevékenykedő vállalatok mutathatják be termékeiket, szolgáltatásaikat.

Kérdések esetén kérjük, írjon a következő e-mail-címre: oktatasmodszertan@semmelweis.hu