Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2023. január 29.
545342 Összes oltás

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Semmelweis Egyetem Nemzetközi Oktatásfejlesztési Konferenciát szervez 2023 tavaszán.

A rendezvényre szeretettel várjuk az egészségügyi oktatásban részt vevő oktatókat és oktatásfejlesztéssel foglalkozó szakembereket. A konferencia nyitott a Semmelweis Egyetemen kívülről érkező vendégek számára is.

A konferencia a Semmelweis International 40 (2022/2023) “40 years of excellence in international medical education” programsorozat keretében kerül megrendezésre.

Időpont: 2023. május 4-5. csütörtök-péntek

Helyszín: hamarosan

Regisztráció: hamarosan

Konferencia formája: hibrid

Központi célunk, hogy egy olyan magas színvonalú, nemzetközi oktatási csúcseseményt szervezzünk, ami alkalmas a jubileumi üzenetek közvetítése és az SE eredményeinek bemutatása mellett a nemzetközi felsőoktatási piac előtt álló kihívások számbavételére, valamint az oktatásmódszertani globális és lokális trendek, jógyakorlatok bemutatására.

A rendezvény további célkitűzése, hogy a 4i (interszektoriális, interdiszciplináris, internacionális, innovációs dimenziók) mentén az orvos- és egészségtudományi képzésben érintettek számára kontextusba helyezze az általuk végzett tevékenységet, hogy egyszerre kapjanak szélesebb rálátást, ugyanakkor részleteiben is megismerhessék a terület sokféleségét, azonosítva a lehetséges kapcsolódási pontokat, és ennek mentén tudatosan és hatékonyan alakíthassák a folyamatokat. Fő fókuszban az orvosképzés átalakulásának trendjei és aktualitásai állnak, melynek sok egyéb mellett a nemzetköziesítés is meghatározó eleme, egyszerre mozgatórugója és célja is.