Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Minden karon elérhető és használható az a QR-kódos rendszer, mellyel azonnali, “on the spot” visszajelzést lehet kérni a hallgatóktól előadások és gyakorlatok után.

A rendszer a https://feedback.semmelweis.hu/ oldalról érhető el SeKA-azonosítással, és tartalmazza az ÁOK klinikai blokkokra történő blokkonkénti visszajelzési lehetőségét is. Mindezek mellett módot nyújt a további fejlesztésekre, melyek közül a Neptun-integráció, az oktatási adminisztrátori szerep és az értékelések Excel-táblázatos letöltési lehetősége már szeptemberben várható. A későbbiekben SeKA-alapú jogosultságkezelés és így különböző kiértékelési szintekhez (egyéni, intézeti, kari, egyetemi) történő egyedi hozzáférés is lehetséges lesz.

A rendszer kezelésének szabályzatáról kari hatáskörben születik döntés, de mindazoknak javasoljuk a használatát, akik szeretnék oktatói munkájukat gyors visszajelzések segítségével fejleszteni.

SEGÍTSÉGKÉRÉS

A műszaki felügyeletet az OFMSZK Digitális Tartalomfejlesztési és Szolgáltató Osztálya az Informatikai Igazgatóság segítségével látja el.

A programozást, fejlesztést és technikai támogatást Szögi András László egyetemi munkatárs végzi.
Elérhetőségei: szogi.andras.laszlo@gmail.com, +36-20/663-24-75
A hibabejelentés módja első sorban e-mailen keresztül, sürgős esetben telefonon, munkaidőben történik.