2024. 05. 23-24-én került megrendezésre a Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikán a Ferring Hungary Kft. szervezésében az első Nemzetközi Endoszkópos Tréning.
Az esemény célja, hogy fiatal hazai és nemzetközi kollégáink egyedülálló lehetőséget kapjanak a legmodernebb endoszkópos technikák elsajátítására.
 
A két nap folyamán a 8 országból érkező 22 résztvevő nemcsak elméleti ismeretekkel gazdagodhattak, hanem gyakorlati képzéseken is részt vehettek, amelyek során a gasztroenterológiai betegségek diagnosztikájában kiemelkedő fontosságú endoszkópos technikákat sajátíthattak el. A különböző munkaállomások lehetőséget nyújtottak arra, hogy a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel ismerkedjenek meg.
 
A tanfolyam sikeres lebonyolításáért ezúton is gratulálunk és köszönettel tartozunk minden oktatónak, résztvevőnek fáradhatatlan, lelkes és motiváló munkáját, a Ferring Magyarország Kft.-nek a szervezést, támogatást, valamint az orvosi műszereket biztosító HunMed Kft.-nek, EndoPlus Service Kft.-nek és a Bluemed Kft.-nek az eszközök biztosítását.
 
 

Galéria

8kép