Az online óratartás nem könnyű, a Zoom-rendszer azonban tavasz óta bizonyította, hogy kiváló platformot biztosít ehhez. Jól paraméterezhető, felhasználóbarát rendszer, de a kezelése igényel némi jártasságot.
 
Az Oktatásfejlesztési, -módszertani és -szervezési Központ minden oktató kollégát igyekszik támogatni abban, hogy nyugodt szívvel és magas színvonalon tudjanak az online óráikon dolgozni. Fontos, hogy a technikai nehézségek minimalizálásával és a Zoom-rendszer módszertani lehetőségeinek minél jobb kihasználásával az oktatók a szakmai tartalomra és a hallgatókkal való közös munkára tudjanak fókuszálni.
 
Kérjük, tekintse meg a Zoom-rendszer használatáról szóló szöveges és videós útmutatóinkat.
 
Amennyiben úgy érzi, hogy az útmutató elolvasása után egy egyénre szabott konzultáció még jobban segítené az Ön, vagy tantárgyában oktató (akár külsős óraadó) kollégája munkáját, kérjük, hogy igényét ezen kérdőív kitöltésével jelezze felénk. Várjuk jelentkezését, akár egyáltalán nem ismeri a Zoom-rendszert, akár ismerős a rendszer, de izgul, hogy biztosan minden jól menjen, akár csak megerősítést szeretne bizonyos kérdésekben.
 
A kérdőív kitöltésével hozzáférést kap a regisztrációs linkhez, melyen kérjük, hogy válasszon az Ön számára alkalmas időpontot a konzultációra. A kitöltött űrlapot e-mailben megkapja, és az e-mailből újra megnyitva később is módosíthatja.
 
Minden jelentkezőnek személyes visszaigazolást küldünk e-mailben.