Pályázz és vegyél részt a jövőt formáló adatgazdasági fejlesztésekben!

A digitalizáció jelenti a következő évtized legnagyobb gazdaságfejlesztési programját, a sikeresség és gyarapodás egyik legfontosabb eszköze. A gazdasági, piaci és szabályozási folyamatok arra mutatnak, hogy az adat egyre fontosabb, a közösség, az egyén, a vállalat és az állam ezt a fajta adatvagyonát lehetőleg saját szabályai szerint tudja hasznosítani.

Ha foglalkoztat a blockchain, a digitális hálózatkutatás, a digitális állam, digitális szuverenitás, vagy érdekel a mesterséges intelligencia, új technológiák, esetleg településfejlesztéssel, okos városokkal, okos vidékkel, digitális agráriummal foglalkoztál szakdolgozatodban, diplomamunkádban vagy doktori disszertációd keretében, akkor vegyél részt a Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. és a Digitális Jólét Nonprofit Kft. által kiírt pályázaton!

A pályázatra olyan aktív vagy passzív jogviszonnyal rendelkező egyetemista (graduális/PhD) hallgatók, doktorjelöltek és frissen végzett pályakezdők jelentkezését várjuk, akik szakdolgozatukat/diplomamunkájukat/doktori disszertációjukat digitalizáció és adat témaköréhez kapcsolódó témában készítették. A pályázatra minden tudományterület képviselői jelentkezhetnek.

Pályázni olyan – már elkészült – szakdolgozattal, diplomamunkával vagy doktori disszertációval lehet, amely 2020. januárja után került megvédésre, és amely a digitalizáció és adat témaköréhez kapcsolódó témákban készült. A pályázatokat 2022. február 28-ig várják a kiírók.

A nyertes pályázatok készítői gyakornoki lehetőséget kaphatnak, illetve pénzjutalomban részesülhetnek.

A részleteket a mellékelt dokumentumban olvashatod. Érdeklődni a info@hunexpert.hu e-mail címen lehet.