A pályázat kiírója: Egis Gyógyszergyár Zrt.

 Név-, szlogen- és logópályázat

 Légy kreatív, és nyerj az Egisszel!

Az Egis Gyógyszergyár Zrt. pályaorientációs programjának keretében, az együttműködő partnereivel – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel, a Semmelweis Egyetemmel és a Szegedi Tudományegyetemmel – összefogva egyedülálló online kémia előkészítőt indít a kémiából felvételizőknek.

A pályaorientációs program egyik kiemelt célja, hogy támogassa a középiskolás diákok kémia iránti érdeklődését, egyben felhívja a figyelmüket, mennyi lehetőséget rejt a kémia, illetve a vegyészi, gyógyszerészi, vegyészmérnöki pálya.

Az ország rangos felsőoktatási intézményeinek részvételével megvalósuló kezdeményezés az érettségi témakörök feldolgozásával, visszanézhető filmekkel, előadásokkal, tesztekkel, kiegészítő tananyaggal, online konzultációs lehetőséggel támogatja az érdeklődőket a sikeres felkészülésben a kémiai tárgyú egyetemi tanulmányaikhoz. Valamennyi tananyag ingyenes, online, bárki számára hozzáférhető formában elérhető lesz az Egis és partnerei által e célból létrehozandó platformon az Egis honlapján.

Várjuk mindazon egyetemi hallgatók jelentkezését, akik az együttműködésben részt vevő intézmények növendékeként segíthetnek közelebb hozni a programot középiskolás diáktársaikhoz, támogatva ezáltal a kémia, illetve a kémiával kapcsolatos pályák népszerűsítését.

A pályázat célja: A kémia érettségi előkészítő program számára figyelemfelkeltő név és kreatív szlogen megalkotása, valamint a programhoz tartozó logó koncepciójának felvázolása, ami tartalmazza a logó mögöttes jelentését, üzenetét.

Díj: 100 000 Ft

Az Egis Gyógyszergyár Zrt. zsűrije által legjobbnak ítélt pályázat 100 000 Ft-os díjban részesül. A zsűri döntése alapján a díj megosztva is kiadható.A nyertesnek emellett lehetősége van részt venni a program logójának grafikai megalkotásában, a kreatív koncepció kidolgozásában.

A pályázók köre: A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem hallgatói.

Jelentkezés menete: A mellékelt pályázati űrlap benyújtásával. Egy pályázó több pályázatot is beadhat.

Jelentkezési űrlap: https://forms.office.com/r/s9VQREdAAQ

A pályázat értékelése: A beérkező pályázatokat első körben az együttműködésben részt vevő oktatási intézmények értékelik, és választanak ki legfeljebb öt továbbjutó pályázati anyagot, amelyeket továbbküldenek az Egis Gyógyszergyár Zrt.-nek. Ezek közül a vállalat és az együttműködő partnerek képviselőiből álló zsűri választja ki a nyertes pályázati anyagot. A zsűri döntése alapján megosztott díj is kiadható, amennyiben a legjobb név, szlogen és logókoncepció külön pályázóktól származik.

Bírálati szempontok:

  • A pályázat tárgyához, lényegéhez kapcsolódó elnevezés, szlogen és logókoncepció
  • A diákokat megszólító hangnem
  • Kreativitás

A pályázat leadási határideje: 2021. június 22., kedd 12:00

A határidő után érkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Bírálati határidők:

  • Első kör: 2021. június 25., péntek
    Minden pályázót értesítünk az eredményről.
  • Második kör: 2021. június 30., szerda
  • Eredményhirdetés: 2021. július 1., csütörtök

A pályázatra való jelentkezéssel a pályázó visszavonhatatlan, átruházható és kizárólagos felhasználási jogot ad az Egis Gyógyszergyár Zrt.-nek az általa elküldött szöveges és képi anyagok felhasználására. A pályázatra való jelentkezéssel a Pályázó vállalja, hogy nyertessége esetén az Egis által előkészített, a felhasználási jog átruházását tartalmazó megállapodást megköti. Az Egis jogosult a nyertes pályázó(k) által beküldött anyagok megjelentetésére, esetlegesen szerkesztett verzióinak későbbi felhasználására, olyan online platformokon, amelyek az Egis márkaépítésében szerepet játszanak.
Az adatkezelésről a pályázat jelentkezési űrlapján adunk részletes tájékoztatást.