A Medis, d.o.o. egy szlovén nemzetközi gyógyszermarketing cég, amely 25 éves sikeres fennállását ünnepli. Ez alkalomból a Medis szeretne hozzájárulni az orvostudomány és a gyógyszerészet területén tevékenykedő szakemberek szélesebb körű nemzetközi elismeréséhez.

   A Medis meghívja a MEDIS CHALLENGE versenyre azokat az orvosokat és gyógyszerészeket, akiknek az előadását vagy poszterét már elfogadták valamelyik nemzetközi szakmai vagy tudományos konferencián a 2013. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. közötti időszakban. A verseny témája a már elfogadott és bemutatott plakátok és megtartott előadások a megfelelő kiegészítő dokumentumokkal együtt.

    Mind a hét ország, ahol a Medis a tevékenységét végzi (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Magyarország, Macedónia, Szerbia és Szlovénia) részt vesz a kiválasztás folyamatában. Azok a kiválasztott szakterületek, amelyek részt vehetnek a versenyen, megtalálhatóak teljes leírásukkal együtt a verseny dokumentációs anyagában.

    Országonként egy győztest választ ki egy nemzetközi szakmai zsűri, amely 7 megalapozottan elismert, különböző szakterületeken tevékenykedő orvosból áll. A MEDIS CHALLENGE verseny győztesei 2500 € értékű jutalomban részesülnek, valamint térítjük részükre a 2014. december 3-án, Ljubjanában, a Medis 25. évfordulójára rendezett ünnepségen való részvétel költségeit.

További információért látogasson el weboldalunkra: www.medis.si/en vagy írjon nekünk e-mailt: challenge(at)medis.si. Jelentkezési határidő: 2014. november 10-ig.

Ha a fenti linkek nem működnének, kérjük látogassanak el honlapunkra:
http://www.medis.hu/hu/a-mediak-szamara/ujdonsagok/novice/2014/medis-challenge-nemzetkoezi-verseny-versenyfelhivas/