Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. december 04.
543883 Összes oltás

 

“Amint elkezdesz megváltoztatni néhány dolgot, a helyére kerül a többi is.”

(Veronica Henry)

 

Sajnálatos módon, az elmúlt években lassú, folyamatos csökkenést mutatott szakdolgozói állományunk létszáma, így komoly kihívást jelent a nehéz sorsú beteg gyermekek folyamatos ellátásának biztosítása. Intézményünkben kezelünk sok súlyos betegcsoportba tartozó (leukémia, daganatos megbetegedések, ízületi bántalmak, súlyos ideggyógyászati kórképek) gyermeket, akiknek gyógyításában most Önök is részt vállalhatnak.

Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikája várja elhivatott, az egészségügy iránt érdeklődők jelentkezését, akik segédápolóként segítenék munkánkat. Különösen örülnénk, ha orvostanhallgatókat köszönthetnénk kollégáink között, akiknek ez nagyszerű gyakorlási, tanulási lehetőség. De természetesen minden jelentkezőt örömmel fogadunk, fontos segítségükre nagy szükségünk van!

Várjuk jelentkezéseiket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Dr. Tóthné Kónya Kornélia, ápolási igazgató

konya.kornelia@med.semmelweis-univ.hu

kornelia.konya@gmail.com

Köszönettel!

 

A II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika kiemelten fontos feladatának tartja a betegek és hozzátartozóik tájékoztatáshoz fűződő jogának teljes körű gyakorlását, az orvos-beteg kapcsolatban az eredményes betegellátáshoz szükséges információ áramlásának biztosítását. A betegtájékoztatóval széleskörű ismereteket szeretnénk nyújtani a betegtájékoztatási gyakorlatról a betegek jogairól és kötelességeiről illetve a Házirendről. Célunk, hogy hasznos információkkal segítsük betegeink intézménybeli ellátását, csökkentsük az Önben rejlő esetleges bizonytalanságot és kiszolgáltatottság-érzést. Az ellátáshoz szükséges tudnivalók rendelkezésre állása egyaránt fontos a beteg (hozzátartozó) és az intézmény munkatársai számára is, az ellátás így valósítható meg eredményesen, hatékonyan és biztonságosan.

 

 

 

 

Kérjük olvassák el Klinikánk Házirendjét!