A Semmelweis Doktori Iskola lehetőséget biztosít doktori védések szervezésére a Semmelweis Szalonban.

A védések lehetséges időpontjai:

2024. június 5. : 10:00 , 16:00

2024. június 6. : 10:00 , 13:00 , 16:00

A védések megszervezése a szokásos módon történik, a jelölt témavezetőjének nyilatkoznia kell arról, hogy a Bizottság tagjai a pályázatban megjelölt időpontban vállalják a védésen való részvételt. A Doktori Hivatal a helyszín és technika biztosítását vállalja.

Kérésre lehetőséget biztosítunk arra, hogy a védésről videófelvétel készüljön, melyet az Egyetem honlapján elérhetővé teszünk.

(Túljelentkezés esetén előnyben részesítjük azon pályázókat, akiknek a disszertációjához felhasznált elsőszerzős publikációjuk D1-es folyóiratban jelent meg és a védést angol nyelven kívánják lebonyolítani.)

 

A jelölt vállalja, hogy a nyilvános védéshez szükséges dokumentációt (önéletrajz, meghívó, opponensi véleményekre adott válaszok) május 15-ig a Doktori Hivatalba eljuttatja.

 

Catering szolgáltatás igénybevételére az Egyetem szerződött partnerével lesz lehetőség, amihez a Doktori Hivatal 100.000 Forint + ÁFA mértékben tud hozzájárulni.

 

A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot a Semmelweis Egyetem Doktori Hivatalába egyetlen pdf file-ba szerkesztve elektronikus formában kell benyújtani a phd.palyazatok@semmelweis.hu email címre 2024. május 5-ig.

A pályázatok folyamatosan kerülnek elbírálásra és kiértesítésre2024. április 1-től, a még rendelkezésre álló időpontokat folyamatosan frissítjük a felhívásban. A pályázat sikere érdekében célszerű több lehetséges időpontot megadni a pályázatban.

 

A pályázathoz benyújtandó:

  • Pályázati adatlap
  • MTMT-ből kinyomtatott IF-t és Q1/D1 besorolást is tartalmazó publikációs lista
  • Önéletrajz

 

Kérjük a tárgyban megjelölni: Kiemelt doktori védések pályázat

 

 

 

 

Budapest, 2024. február 9.

Dr. Benyó Zoltán

a Doktori Tanács elnöke