EREDMÉNYEK

A 2022. április 21-én meghirdetett „AMEE konferencia részvételi pályázat 2022” című pályázatra beadott anyagok értékelése megtörtént, melynek alapján a támogatást a következő két egyetemi oktató nyerte el:

Fogorvostudományi Kar:
Dr. Kerémi Beáta (Konzerváló Fogászati Klinika, egyetemi docens)
Gyógyszerésztudományi Kar:
Dr. Dunkel Petra (Szerves Vegytani Intézet, egyetemi adjunktus)

Letöltés PDF-ben

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

2022. augusztus 27-31. között rendezik meg Lyonban az orvosi és egészségügyi képzésben részt vevők számára világszinten legfontosabb konferenciát.
 
Az AMEE-t (An International Assocation for Medical Education) 1972-ben Koppenhágában alapítottak azzal a céllal, hogy elősegítse az orvosi és egészségügyi képzésben részt vevő oktatók közötti tapasztalatcserét. A nemzetközi szervezet 1973 óta minden évben megszervezi éves kongresszusát valamely európai városban.
 
 
Az OFMSZK pályázatot hirdet a konferencián való személyes részvétel támogatására (utazás, szállás és részvételi díj) 2 fő (1-1 FOK és GYTK) oktató részére. A pályázatra a Fogorvostudományi és a Gyógyszerésztudományi Kar oktatói pályázhatnak, és a pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azok, akik korábban részt vettek az OFMSZK által meghirdetett oktatásfejlesztési pályázatokon, oktatói alapképzéseken vagy továbbképzéseken.
 
A támogatás elnyeréséhez benyújtandó:
1. szakmai önéletrajz, különös tekintettel az oktatásban végzett tevékenységre,
2. rövid, max. 0,5-1 oldalas motivációs nyilatkozat a részvételhez kapcsolódóan,
3. korábban benyújtott oktatásfejlesztési pályázat
 
A pályázat benyújtásának módja: e-mailben az oktatasmodszertan@med.semmelweis-univ.hu címre
 
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. május 16. 9:00
 
Az elbírálás határideje: 2022. május 18. 15:00