Gyógytornászok: 

Andor Ildikó

Pektor Gabriella

Medves Gabriella

Váradi Szonja

A hosszabb ideig ágyhoz kötött, műtét után lábadozó, illetve krónikus mozgásszervi betegségben szenvedő gyermekek szakszerű mobilizálását, mozgásfejlesztését Klinikánkon 1 fő diplomás gyógytornász végzi.
Feladatai közül kiemelkedően fontos a Klinika onko-haematológiai osztályain fekvő betegek ellátása.
Célja olyan személyre és kórképre adaptált terápiás program kidolgozása és végrehajtása, mely a kórházi tartózkodás ideje alatt, illetve rendszeres ellenőrzés mellett a beteg otthonában végezve, javítja a beteg gyermek állapotát, segíti az önkiszolgálásban, és fokozza önállóságát.
A gyógytornász folyamatosan együttműködik a társintézmények szakembereivel annak érdekében, hogy a mozgásszervi rehabilitáció minél sikeresebb legyen.
Részt vesz a Klinikán folyó oktatási feladatok ellátásában, bemutatva feladatait és szerepét a rehabilitációs team munkájában.
A 2005 őszén átadásra került tornaterem további lehetőséget biztosít mind az osztályon fekvő, mind az ambuláns ellátásban részesülő betegek rendszeres tornáztatására, de ezen túl további lehetőséget nyújt például a túlsúlyos gyermekeknek, a reumatoid-artritisben szenvedő gyermekeknek, az onko-haematológiai osztályokon fekvő gyermekek szüleinek és a Klinika dolgozóinak is a csoportos mozgásprogramokon való részvételre.