„A küzdelem véget ér, amikor megszületik a hála.”

(Neale Donald Walsch)

 

Semmelweis Nap alkalmából őszinte hálával köszöntjük kollégáinkat!

 

Semmelweis Ignác neve üzenetet hordoz: összekapcsolódik mindazzal, ami az orvosi hivatást, a gondos gyógyítást és a tudomány fejlődését jelenti. Születésével együtt ünnepeljük az orvostudomány előrehaladását, a felfedezést, amely emberek millióinak mentette meg a múltban, és menti meg ma is az életét.

Az egészségügyben dolgozóknak küldetésük van: a beteg emberek ellátásán, gyógyításán túl, egy olyan szemlélet elsajátítása, mely túlmutat a napi gondoskodáson. Magában hordozza a fejlődés, a továbblépés lehetőségét, ami egyben a gyógyításban megszerzett tudás továbbadását is jelenti.

A mai napon szeretném megköszönni Önöknek, hogy az elmúlt különösen nehéz időszakban is kitartottak! Hogy összetartottak! Hogy a nem várt nehézségek közepette is lelkiismeretesen végezték áldozatos munkájukat! Köszönöm, hogy ebben a mindenkit próbára tevő elmúlt évben összefogásukkal egymást és Klinikánkat segítették! Köszönöm példamutató hozzáállásukat! Köszönöm a hitet, mely Önökből sugárzik, és amellyel sikerült megvívni harcunkat a koronavírus járvánnyal szemben!

Kedves Kollégáim, Semmelweis Nap alkalmából további jó munkát, jó egészséget, a legjobbakat kívánom Önöknek!

 

Tisztelettel:

 

Dr. Kovács Gábor

klinikaigazgató

 

Budapest, 2021. június 30.