Életmentő berendezésre gyűjt Klinikánknak az Auchan

Már elérhető az Auchan áruházaiban a Júlio névre keresztelt plüsshód, amely rendhagyó küldetéssel érkezett a boltok polcaira. Minden egyes pihe-puha játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományoz az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikának az életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó röntgenkép-erősítő berendezés beszerzésére.

Az akció részleteiről, Klinikánkon folyó gyógyító munkáról, az RTL Klub Fókusz stábja készített interjút Dr. Kovács Gábor klinikaigazgatóval, melyet a linkre kattintva megtekinthetnek: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/plusshoddal-is-menthetunk-eletet?utm_source=Facebook&utm_medium=Fokusz&utm_campaign=post

„A társadalmi felelősségvállalás az Auchan stratégiájának kulcseleme és külön örömünkre szolgál az olyan aktivitások szervezése, amelybe a vásárlóinkat is bevonhatjuk. Bízunk benne, hogy a jó cél érdekében minden Júlio gazdára talál” – nyilatkozta az akcióról Széll Hajnalka az Auchan Retail Magyarország országos HR igazgatója.

Az Auchan nemzetközi kezdeményezésének keretében a különböző országok áruházai maguk választhatták ki azt a szervezetet, amelynek az adományt felajánlják. A plüssfigurák a készlet erejéig érhetők el a boltokban.

A 28 cm magas Júlio a hazai áruházakban 1990 forintért vásárolható meg: https://www.youtube.com/watch?v=PxIrLVF2-OA&feature=youtu.be