Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

A szolgáltatás célja az Ön egészségi állapotának javítása. Az egyéni tanácsadás során felmérjük egészségi állapotát, illetve ezt követően egy – az igényeihez igazított – komplex egészségtervet állítunk össze. Ez  szükség szerint tartalmazhat táplálkozási tanácsadást, étrendtervezést, konzultációs lehetőséget okleveles táplálkozástudományi szakemberrel, továbbá egyéni vagy csoportos mozgásprogramot is.

A tanácsadásokat okleveles táplálkozástudományi szakembereink, Jób Viktória és Koltai Cintia tartják. Konzultációra a bejelentkezési felületen feltüntetett időpontokban van lehetőség.

A járványügyi helyzetre tekintettel tanácsadásra online, Zoom-on, illetve személyesen is van lehetőség, előzetes bejelentkezést követően az alábbi időintervallumokban:

 

Hétfő – Csütörtök 9:00 – 17:00 
Péntek 8:00 – 14:00 (kizárólag második alkalomtól)

Az online prevenciós csomag tartalma:

Első tanácsadás

Az első alkalom során felmérjük az egyén aktuális egészségi állapotát  és a táplálkozási szokásait, megbeszéljük napi rutinját és feltérképezzük az életmódját meghatározó tényezőket. Ezt követően olyan személyre szabott célokat és vállalásokat tűzünk ki az előttünk álló időszakra, melyeket a páciens saját életterében, környezetében meg tud valósítani, közösen elkészítjük az egyéni egészségtervét. Az első tanácsadás egy órát vesz igénybe.

Első tanácsadás esetén lehetőséget biztosítunk professzionális testösszetétel-elemzésre is InBody 270-es készülékkel, melyet a résztvevők személyesen, ingyen igénybe vehetnek az EOK  fsz. 808-as Tanácsadó szobájában minden szerdán és csütörtökön 9:00-12:00 között.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy személyes tanácsadás esetén az Elméleti Orvostudományi Központba kizárólag védettségi igazolvánnyal van lehetőség a belépésre. Kérjük, ennek megfelelően készítsék elő a dokumentumot.
Kontroll tanácsadások

Az egyéni egészségtervben meghatározott időközönként, közösen egyeztetett alkalom során átbeszéljük az előrehaladást és a felmerült kérdéseket.

Dietetikussal való konzultációra az első tanácsadást követően van lehetőség előre egyeztetett módon abban az esetben, ha a jelentkező egészségi állapota megkívánja. 

 

BEJELENTKEZÉS személyes tanácsadásra


BEJELENTKEZÉS ONLINE TANÁCSADÁSRA

FONTOS!

  1. Egy hétre előre foglaljon időpontot!
  2. Jelentkezést és időpontfoglalást követően emailben visszaigazolást kap.
  3. Ezt követően, az első tanácsadás előtt kérjük, töltse ki a LETÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK menüpont alatt található állapotfelmérés adatlapot, illetve a 3 napos étrendi naplót a dokumentumban található instrukciók szerint.
  4. Ezeket digitális formában (word/excel/pdf), precízen kitöltve küldje meg a jelentkezésére érkező visszaigazolást követően, válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon
  5. Lehetőség szerint az első tanácsadást megelőzően egyik reggel, ébredést követően mérje meg testmagasságát és testtömegét.

Kapcsolatok:

E-mail: egeszsegfejlesztesikp@semmelweis-univ.hu

Egészségfejlesztési Központ Tanácsadó szoba: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47., fsz. 0.808., Elméleti Orvostudományi Központ (EOK)

Csoportos edzések - Nyári időszámítás

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.30-tól 2021.08.31-ig átmenetileg nyári szünetet tartunk, így az online edzéseken még júniusban van lehetőségük részt venni. Júliusban és augusztusban alternatív mozgáslehetőségekkel készülünk Önöknek, melyekről később pontos információkat közlünk majd itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon egyaránt.

Addig is napfényes és aktív hétköznapokat kívánunk mindenkinek!