A szolgáltatás célja az Ön egészségi állapotának javítása.

Az egyéni tanácsadás során felmérjük egészségi állapotát, illetve ezt követően egy – az igényeihez igazított – komplex egészségtervet állítunk össze. Ez  szükség szerint tartalmazhat táplálkozási tanácsadást, étrendtervezést, konzultációs lehetőséget okleveles táplálkozástudományi szakemberrel, továbbá egyéni vagy csoportos mozgásprogramot is.

A tanácsadásokat okleveles táplálkozástudományi szakembereink, Jób Viktória és Czibere Erika, illetve dietetikus kollégáink, Dr. Lichthammer Adrienn és Vékony Blanka tartják. Konzultációra a bejelentkezési felületen feltüntetett időpontokban van lehetőség.

A könnyebb elérhetőség érdekében tanácsadásra online, Zoom-on, illetve személyesen is van lehetőség, előzetes bejelentkezést követően az alábbi időintervallumokban:

online tanácsadás

Hétfő 
13:00 – 17:00 – Jób Viktória
Szerda

09:00 – 12:00 – Jób Viktória

Csütörtök
9:00 – 12:00 – Czibere Erika

Személyes tanácsadás

Szerda

09:00-15:00 – Czibere Erika

Csütörtök

10:00-16:00 – Jób Viktória

Az online prevenciós csomag tartalma:

Első tanácsadás

Az első alkalom során felmérjük az egyén aktuális egészségi állapotát  és a táplálkozási szokásait, megbeszéljük napi rutinját és feltérképezzük az életmódját meghatározó tényezőket. Ezt követően olyan személyre szabott célokat és vállalásokat tűzünk ki az előttünk álló időszakra, melyeket a páciens saját életterében, környezetében meg tud valósítani, közösen elkészítjük az egyéni egészségtervét. Az első tanácsadás egy órát vesz igénybe.

Első tanácsadás esetén lehetőséget biztosítunk professzionális testösszetétel-elemzésre is InBody 270-es készülékkel, melyet a résztvevők személyesen, ingyen igénybe vehetnek az EOK  fsz. 808-as Tanácsadó szobájában.

Kontroll tanácsadások

Az egyéni egészségtervben meghatározott időközönként, közösen egyeztetett alkalom során átbeszéljük az előrehaladást és a felmerült kérdéseket.

Dietetikussal való konzultációra az első tanácsadást követően van lehetőség előre egyeztetett módon abban az esetben, ha a jelentkező egészségi állapota megkívánja. 

 

BEJELENTKEZÉS személyes tanácsadásra


BEJELENTKEZÉS ONLINE TANÁCSADÁSRA

FONTOS!

  1. Egy hétre előre foglaljon időpontot!
  2. Jelentkezést és időpontfoglalást követően emailben visszaigazolást kap.
  3. Ezt követően, az első tanácsadás előtt kérjük, töltse ki a LETÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK menüpont alatt található állapotfelmérés adatlapot, illetve a 3 napos étrendi naplót a dokumentumban található instrukciók szerint.
  4. Ezeket digitális formában (word/excel/pdf), precízen kitöltve küldje meg a jelentkezésére érkező visszaigazolást követően, válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon
  5. Lehetőség szerint az első tanácsadást megelőzően egyik reggel, ébredést követően mérje meg testmagasságát és testtömegét.
  6. Lemondás menete: Kérjük, hogy legkésőbb a foglalt időpont előtt 24 órával emailben jelezze lemondását a egeszsegfejlesztesikp@semmelweis-univ.hu e-mail címen!

Kapcsolatok:

E-mail: egeszsegfejlesztesikp@semmelweis-univ.hu

Egészségfejlesztési Központ Tanácsadó szoba: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47., fsz. 0.808., Elméleti Orvostudományi Központ (EOK)

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!