Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

ÚTMUTATÓ!

  1. Egy hétre előre foglaljon időpontot!
  2. Jelentkezést és időpontfoglalást követően emailben visszaigazolást kap.
  3. Ezt követően, az első tanácsadás előtt kérjük, töltse ki a LETÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK menüpont alatt található állapotfelmérés adatlapot, illetve a 3 napos étrendi naplót a dokumentumban található instrukciók szerint.
  4. Ezeket digitális formában (word/excel/pdf), precízen kitöltve küldje meg a jelentkezésére érkező visszaigazolást követően, válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon
  5. Lehetőség szerint az első tanácsadást megelőzően egyik reggel, ébredést követően mérje meg testmagasságát és testtömegét.
  6. Helyszín: Egészségfejlesztési Központ Tanácsadó szoba, 1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47., fsz. 0.808., Elméleti Orvostudományi Központ (EOK)
Jelenleg kizárólag a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak áll módunkban ingyenes életmód tanácsadást nyújtani, azonban ha Ön nem egyetemi polgár, de szeretne bekapcsolódni, szeretettel várjuk a csoportos mozgásprogramjainkon.
Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés

 

Jelentkezésével elfogadja a következő nyilatkozatot:

  • Hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az egyéni tanácsadás céljából kezeljük, továbbá elfogadja, hogy a tanácsadás során egyik fél sem készít kép és hangfelvételt. Adatait az Egészségfejlesztési Központ szakemberei bizalmasan kezelik, harmadik fél számára nem adják ki. 
  • A feleknek a tanácsadás során megismert személyes adatokra vonatkozóan térbeli és időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettségük áll fenn.
  • A felek a tanácsadás során megismert információkat nem töltik fel, nem osztják meg és nem teszik elérhetővé olyan platformon, csoportban, vagy más formában, amelynek eredményeként arra jogosulatlan felhasználók is elérhetik.
  • A felek a tanácsadáson való részvétel és az adatkezelés szabályainak megszegéséért etikai és jogi felelősséggel tartoznak.

Csoportos edzések - Nyári időszámítás

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.06.30-tól 2021.08.31-ig átmenetileg nyári szünetet tartunk, így az online edzéseken még júniusban van lehetőségük részt venni. Júliusban és augusztusban alternatív mozgáslehetőségekkel készülünk Önöknek, melyekről később pontos információkat közlünk majd itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon egyaránt.

Addig is napfényes és aktív hétköznapokat kívánunk mindenkinek!